• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ו. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

שיעורי תורה ברחבי הארץ ביום שלישי ו' אייר בר בי רב דחד יומא מתעדכן! (מבקשים מכולם לעדכן למען יגדיל תורה ויאדיר!)

ימחלו לי רבותי אם אני מביא מודעות כפולות מריבוי הדיבורים שאין באפשרותי לבדוק מה כבר הובא ומה לא, ועמכם הסליחה, גם הבאתי איזה מודעות שלא חשבתי להביאם שמא מישהו ימצא בהם תועלת
1715533142642.png1715533236390.png
לחגוג עצמאות זה לנצל יום חופשי ליום של לימוד תורה ולהעדיף בר בי רב על בר בי קיו
כי אין לך בן חורין אלא מי שעוסק בתורה.

כמדי שנה נערוך ביום העצמאות שיעורי תורה מרתקים משעות הבוקר עד לצהרים כולל ארחת בוקר מפנקת ומנגל בצהרים.
כי למשתתפי בר בי רב מגיע בר בי קיו

בית אברהם רחוב נחל אוריה 19 בית שמש.

בבקשה תעזרו להפיץ כי לא פורסמו מודעות

שלח לי למייל-
mishna6565@gmail.com
נ.ב באחד המודעות כתוב הרה"ג עובדיה יוסף שליט"א נכדו של מרן הגר"ע יוסף זצ"ל
וכמודמני שיש ארבעה אחד לרבינו הגדול שליט"א אחד לרבינו הגר"ד אחד לגר"י זצ"ל אחד לגר"א יוסף? אחד לגר"מ? (או חמשה) כאילו

אגב, קיבלתי עשרות קישורים למקומות טיולים ביום שלישי, אך גם חסומים לי הקישורים ב"ה, וגם ביום הזה בו תרמוש כל חיתו יער ממש גועל נפש איך החילונים נראים, וגם לא מצאתי היתר לביטול תורה ביום הזה, לכן אין לי שום ענין בכל הקישורים והרעיונות האלו ולא שמרתים אצלי

חזור
חלק עליון