והעליתי את הציוץ אך שהוא נכתב
ודאי.
אבל גם מי שמעתיק צריך לשים לב מה מעתיק.
נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.
והעליתי את הציוץ אך שהוא נכתב
ודאי.
אבל גם מי שמעתיק צריך לשים לב מה מעתיק.
חסום לי בנטפרי,בקעמפ של ישיבת מאור התורה ראו את רה"י הגר"א סאלים והגר"ד כהן שקועים בלימוד.
![]()
![]()
במהלך רב שיח שנערך עם הגר"ד כהן, ראש הישיבה התבטא כי "כיום אין הבדל אידאולוגי בין תנועת ש"ס לדגל". עוד אמר כי "הוא רואה בראש הישיבה הגר"א סאלים שליט"א ראש וראשון בהנהגת ציבור בני התורה וכי זו הדעת תורה של המפלגה. יצוין כי הגר"ד כהן א מוסר שיעור כללי מידי שבוע בישיבה ומעורה היטב בכל ענייני הישיבה, ובבין הזמנים שוהה מדי שנה יחד עם בני הישיבה בקעמפ.
![]()
ערוץ 7 לא מתאים לבן תורה להיכנס לאתר מטונף כמו ערוץ 7 \8\9...שר הדתות מיכאל מלכיאלי תוקף את מתן כהנא בטור חריף ב׳ערוץ 7׳: ״קודמי בתפקיד תוקף את חוק רבני הערים שאנחנו מובילים. בכוונתי למנות רבני ערים בכל עיר במדינת ישראל אשר אין בה רב. כפי שלא שייך להשאיל שופטים מבית משפט אחד לשני כך לא ייתכן מצב להשאיל רבנים מעיר אחת לשנייה. את מחיר ההזנחה בשירותי הדת אותה השארת אנחנו נתקן״.
עוד מטורו החריף של שר הדתות מלכיאלי נגד מתן כהנא ב׳ערוץ 7׳: ״עשרות חברי כנסת דתיים וחרדיים פחות מאמינים בארגון צהר - בדיוק כמו עשרות בתי עסק אשר נוטשים את ״כשרות צהר״ בתקופה האחרונה. תמשיך לתקוף את פעולות המשרד לשירותי דת כך יידעו כולם כי לא נכשלתי חלילה בתפקידי״.
אני גם בנטפרי ופתוח לי.חסום לי בנטפרי,
אפשר להעלות התמונות בצורה שכולם יראו?
בתודה מראש.
כנראה תלוי בקהילות...אני גם בנטפרי ופתוח לי.
הוא היה אתמול בסליחות בישיבת אור החיים.נשיא המדינה יצחק הרצוג
היום בביקור
הביקורהיום היו אצל מרן
נשיא המדינה
מלכיאלי
ועוד איזה משהו שאני לא זוכר!