תמונה זו לא מהיום... אז מאתמול או שזה בכלל משהו ישן ?
מתלמידי מרן הראש"ל Moderator יום רביעי בשעה 23:44 #1,621 ישראל אמר: תמונה זו לא מהיום... לחץ כדי להרחיב... אז מאתמול או שזה בכלל משהו ישן ?
י ישראל Well-known member יום רביעי בשעה 23:46 #1,622 מתלמידי מרן הראשל אמר: אז מאתמול או שזה בכלל משהו ישן ? לחץ כדי להרחיב... ככל הידוע לי גם לא מאתמול. א"ז סותר שבסביבות השעה 11 בלילה הוא אכן היה אצלו היום.
מתלמידי מרן הראשל אמר: אז מאתמול או שזה בכלל משהו ישן ? לחץ כדי להרחיב... ככל הידוע לי גם לא מאתמול. א"ז סותר שבסביבות השעה 11 בלילה הוא אכן היה אצלו היום.
חיים אלוש Well-known member יום חמישי בשעה 00:23 #1,623 מרנא דבשמיא אמר: הרב יצחק יוסף, בינה מלאכותית... לחץ כדי להרחיב... מזכיר את הרב א' אברז'ל
ל ללא שם 3 Well-known member יום שישי בשעה 01:15 #1,624 הפרגוד : לחיצת יד בין שני גדולי הדור הרב יצחק יוסף והרב משה הילל הירש הערב צילום :דניאל נפוסי
ש שמעון ישראלי Member יום שישי בשעה 02:11 #1,625 זה נדיר נראה לי מפגש ראשון נקווה שיוביל לפגישות נוספות עם מרן
ישיבישער של מרן Well-known member אתמול ב 22:23 #1,626 מרנן ורבנן גדולי ישראל מקשיבים לדברות קודשו של נשיא המועצת מרן רבינו יצחק יוסף שליט"א לאלפי בני ישיבת 'עטרת שלמה'
מרנן ורבנן גדולי ישראל מקשיבים לדברות קודשו של נשיא המועצת מרן רבינו יצחק יוסף שליט"א לאלפי בני ישיבת 'עטרת שלמה'