• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ו. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

שירשור מבזקים ועידכונים קצרים מהנעשה בעולם התורה בכותל המזרח ובחצרות רבותינו שליט"א - מתעדכן!

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
מי למשל?
יש כאן את רוב ככל רבני הדור.
אם הייתי רוצה לכתוב לא הייתי מחכה לבקשתך.
אגב,
נראה לי שבכתבות שיצאו מתחת ידיהם לפרסום באתרים השונים כשציטטו את הרבנים החותמים גם שינו את הסדר (לדוג' במועצת הזיזו את הגר"ד יוסף והגר"ר אלבז לסוף הרשימה.והתחילו מהרב בן שמעון. הרב סאלים וכו'. זה ספציפי מוזר כי חזן מקורב יחסית לרב דוד). אבל עשו עוד שינוים. שאיני יודע, מתחת ידי מי יצאו.
הוא אשר כתבתי, שכל איזה כתב או יחצ" מסדר את סדר הרבנים לפי רצונותיו מאווייו והשלמונים ששלשלו לכיסו.

אם הייתי רוצה לכתוב לא הייתי מחכה לבקשתך.

הוא אשר כתבתי, שכל איזה כתב או יחצ" מסדר את סדר הרבנים לפי רצונותיו מאווייו והשלמונים ששלשלו לכיסו.
א. כי לא מצאת כ"כ מישהו חסר. חוץ ממרן שליט"א והגר"מ מאיה.
ב. אמרת שבמכתב יש סדר מסוים. ובציטוט החותמים באתרים יש סדר אחר.

יש קו צינותקים של תלמידי הרב מאזוז וכך הם אמרו זה שבמקומות אחרים בחרו להשמיט שמו מסיבות מסוימות זה לא אומר

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
חזור
חלק עליון