• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

חדשות ועידכונים על מנהיג הדור ונשיא החכמים מרן הראשון לציון רבינו יצחק יוסף שליט"א

יש את זה בזיפ?
חכם @בנימין לוריא אשכנזי

מרן רבינו נשיא המועצת שליט"א בעצרת התעוררות לזכר הק' יעקב פרץ הי"ד בעיר ביתר עילית
מקדמים את פניו הגר"ש זעפראני והגר"י מועלם רב העיר ביתר עילית
IMG-20251119-WA0097 (1).jpgIMG-20251119-WA0103.jpg

נערך לאחרונה:
יש את זה בזיפ?
חכם @בנימין לוריא אשכנזי
הקובץ גדול מדי (גם אחרי הקטנה), אז אני מעלה במג'יקוד: (עוד יומיים ימחק). https://send.magicode.me/send-file/file/385fb8d2f97c53685de759a756a7dea0f246da74/view
בבקשה:

בשלטון הכופרים אין אנו מאמינים: מנהיג הדור מרן הראש''ל שליט''א אמש בשמחת נישואי בן הדיין הגר"י נבון
בריקוד עם בחורי ישיבת 'נתיב דעת' בראשות הגר"א קפלן בירושלים (אמס)
הרב יצחק יוסף רוקד לצלילי 'בשלטון הכופרים'.ts

הרב יצחק יוסף רוקד לצלילי 'בשלטון הכופרים'.ts
אחד מבני ביתו של הרב יצחק יוסף הגיב לתיעוד: "לרב יש כל יום כמה אירועים, אם הוא היה יודע שזה מה שהיה שם, הוא לא היה נכנס לאולם או מבקש שלא ישירו את השיר. זה לא הסגנון של הרב. מאז 7 באוקטובר הרב יצחק יוסף ביקר בהרבה בסיסי צהל, כל שבת מגיעים חיילים לשמוע את הרב. הרב הוא לא 'נטורי קרתא'. וודאי שנושא הגיוס קרוב לליבו כמו שהיה קרוב למרן הרב עובדיה".
"אל תיקחו את הרב לכיוון הקיצוני, הוא המנהיג בפועל של הציבור הספרדי ורוב העריקים העצורים הם ספרדים. יש סכנה לבחורים הספרדים, בסוף הם ימלאו את המכסות של החרדים המתגייסים וזה מדאיג אותו. אבל אנחנו מאוד כועסים על הגימיק והשיר הזה, זה לא הרב. זה גורמים קיצוניים חרדים שרוכבים על הוויכוח הענייני בתוך הציבור החרדי ומנסים להקצין סתם".

אחד מבני ביתו של הרב יצחק יוסף הגיב לתיעוד: "לרב יש כל יום כמה אירועים, אם הוא היה יודע שזה מה שהיה שם, הוא לא היה נכנס לאולם או מבקש שלא ישירו את השיר. זה לא הסגנון של הרב. מאז 7 באוקטובר הרב יצחק יוסף ביקר בהרבה בסיסי צהל, כל שבת מגיעים חיילים לשמוע את הרב. הרב הוא לא 'נטורי קרתא'. וודאי שנושא הגיוס קרוב לליבו כמו שהיה קרוב למרן הרב עובדיה".
"אל תיקחו את הרב לכיוון הקיצוני, הוא המנהיג בפועל של הציבור הספרדי ורוב העריקים העצורים הם ספרדים. יש סכנה לבחורים הספרדים, בסוף הם ימלאו את המכסות של החרדים המתגייסים וזה מדאיג אותו. אבל אנחנו מאוד כועסים על הגימיק והשיר הזה, זה לא הרב. זה גורמים קיצוניים חרדים שרוכבים על הוויכוח הענייני בתוך הציבור החרדי ומנסים להקצין סתם".
איך אפשר לדעת אם תגובה זו אמת או שקר?
[מניסיון העבר]

איך אפשר לדעת אם תגובה זו אמת או שקר?
[מניסיון העבר]
תקשיב @דוד א וכל שאר החברים שידעו אחת ולתמיד כאן הפורום מי שמנהל אתו הם האנשים הכי קרובים למרן שליט''א ובראשם הרה''ג ר' @מורשת מרן שליט''א מרן סומך עליו והוא נסמך על מרן וכל שאלה לגבי הפורום מיד מפנה למרן שליט''א כל עוד וזה כאן ולא נמחק הוי אומר שזה אמת ויציב שבוע שעבר עלה אחד ואמר שאני יודע במאה אחוז שהרב רוצה את החוק הנוכחי וכך אמרו לי בני ביתו מיד הודעה הזאת נמחקה כי מי שבאמת יודע מה קורה ונאמן על מרן זה כאן במידה והודעה הזאת תמחק הוי אומר תדע שזה שקר
ודרך אגב הודעה הזאת נמסרה לתקשורת מבית הרב כך שזה לא שמעות ....

תקשיב @דוד א וכל שאר החברים שידעו אחת ולתמיד כאן הפורום מי שמנהל אתו הם האנשים הכי קרובים למרן שליט''א ובראשם הרה''ג ר' @מורשת מרן שליט''א מרן סומך עליו והוא נסמך על מרן וכל שאלה לגבי הפורום מיד מפנה למרן שליט''א כל עוד וזה כאן ולא נמחק הוי אומר שזה אמת ויציב שבוע שעבר עלה אחד ואמר שאני יודע במאה אחוז שהרב רוצה את החוק הנוכחי וכך אמרו לי בני ביתו מיד הודעה הזאת נמחקה כי מי שבאמת יודע מה קורה ונאמן על מרן זה כאן במידה והודעה הזאת תמחק הוי אומר תדע שזה שקר
ודרך אגב הודעה הזאת נמסרה לתקשורת מבית הרב כך שזה לא שמעות ....

אם העבירו לו את כל ההודעות שלי, אשמח עד מאוד לשמוע (או לקרוא) את תגובת מרן מאור עיננו שליט"א.
ואם זה אושר ועלה לאתר משמע שמרן הסכים עם דבריי?!?!

אם העבירו לו את כל ההודעות שלי, אשמח עד מאוד לשמוע (או לקרוא) את תגובת מרן מאור עיננו שליט"א.
ואם זה אושר ועלה לאתר משמע שמרן הסכים עם דבריי?!?!
או שכבודו מתמם או שלא יודע מה אני דיברתי על הודעות בשמו של הרב ומבית הרב אף אחד לא ידבר סתם בשמו אפשר לפלפל ולדון מה הרב אומר לפרשן אך לא להגיד בשמו סתם ......

"אל תיקחו את הרב לכיוון הקיצוני, הוא המנהיג בפועל של הציבור הספרדי ורוב העריקים העצורים הם ספרדים. יש סכנה לבחורים הספרדים, בסוף הם ימלאו את המכסות של החרדים המתגייסים וזה מדאיג אותו. אבל אנחנו מאוד כועסים על הגימיק והשיר הזה, זה לא הרב. זה גורמים קיצוניים חרדים שרוכבים על הוויכוח הענייני בתוך הציבור החרדי ומנסים להקצין סתם"
אחר אלף המחילות.

מישהו כאן מכחיש קשר והסכמה למילים הבאות? ה' הוא מלכינו ולו אנו עבדים, תורתינו הקדושה היא חיינו ולה אנו משועבדים. בשלטון הכופרים אין אנו מאמינים. ובחוקותיהם אין אנו מתחשבים. בדרך התורה נלך באש ובמים לקדש שם שמים.

מי שמכחיש הוא מאוד מצחיק.

ראשית כל תגובת אחד מבית הרב זה לציבור החילוני והמסורתי ולתקשורת הכללית שלקחו את הרב שהוא קיצוני נגד המדינה ולזה הגיבו מה שהגיבו
תסכים גם אתה שזה לא הרב ביקש שישירו את זה
לנו אין שום בעיה בשיר אבל יכול להיות שיהיו כאלו שזה יגרום להרחקה מהרב אם זה עניין שאסור לוותר וצריך להילחם עליו כגון גיוס אני מבין שאין עצה ואין תבונה נגד ה' אבל כאן מדובר באיזה שיר של קיצוני נראה לך שהרב לא יהיה אכפת לו מציבור שנפגע מכך ?

חזור
חלק עליון