זה לא נפתח לי. האם זה ככה לכולם?
פותח הדיון פותח הדיון כמה טוב השם!!! Well-known member 30 Nov 2024 #3 בנימין לוריא אמר: לי עובד. לחץ כדי להרחיב... רק עכשיו כנראה פתרו את התקלה... ע"ע כאן תקלה באתר אוצר החכמה מישהו יודע למה אי אפשר להיכנס? אני צריך שו"ע מהדורת פריעדמאן אה"ע סי' כז. forum.moreshet-maran.com
בנימין לוריא אמר: לי עובד. לחץ כדי להרחיב... רק עכשיו כנראה פתרו את התקלה... ע"ע כאן תקלה באתר אוצר החכמה מישהו יודע למה אי אפשר להיכנס? אני צריך שו"ע מהדורת פריעדמאן אה"ע סי' כז. forum.moreshet-maran.com
פותח הדיון פותח הדיון כמה טוב השם!!! Well-known member 30 דצמבר (12) 2024 #4 אוצר החכמה המקוון לא עובד @אהרן כהן ???
פ פשוט Well-known member 30 דצמבר (12) 2024 #5 כמה טוב השם!!! אמר: אוצר החכמה המקוון לא עובד @אהרן כהן ??? לחץ כדי להרחיב... אצלי עובד
פותח הדיון פותח הדיון כמה טוב השם!!! Well-known member 30 דצמבר (12) 2024 #6 פשוט אמר: אצלי עובד לחץ כדי להרחיב... כמה טוב השם!!! אמר: רק עכשיו כנראה פתרו את התקלה... לחץ כדי להרחיב...
פשוט אמר: אצלי עובד לחץ כדי להרחיב... כמה טוב השם!!! אמר: רק עכשיו כנראה פתרו את התקלה... לחץ כדי להרחיב...