ראיות? משהו....נכתב כאן ע"ז במהלך האשכול, או באשכולות אחרים.
זה לא לאחרונה, ולא רק "בעיה" פשוט אין פיקוח כלל, רק תעודות כשרות, לכל המשלם דמי 'חבר'...
אין מפקחים במפעלים? אין משגיחים?
ראיות? משהו....נכתב כאן ע"ז במהלך האשכול, או באשכולות אחרים.
זה לא לאחרונה, ולא רק "בעיה" פשוט אין פיקוח כלל, רק תעודות כשרות, לכל המשלם דמי 'חבר'...
קרתי את הדו"ח ומיד שסיימתי זה מה שקפצתי לעשות.באתר של הרבנות צריך למצוא את זה בשביל לדעת שזה מספיק אמין
לא הבנתי כוונתך.באתר של הרבנות צריך למצוא את זה בשביל לדעת שזה מספיק אמין
מי אמר שהמכתב אמין לפני שמסיקים מסקנא צריך לדעת שהמכתב אמיתי אי אפשר לפסוק כךלא הבנתי כוונתך.
יש תשובה של מרן שליט"א בקובץ משנ"י לגבי ההתסמכות על גופי כשרות, ומסקנתו היא בזה"ל:מה שמחשיד אותי בנושא חוג חתם סופר בשם רע שיש להם. זה שלפעמים זועקים לך שב"ב טריפה. ופעמים שפ"ת זה לא הכשר וכו'.
שוב, אולי יש המבינים טוב יותר את העניין. אבל בתמימות זה נראה לי שאף אחד מהאברכים לא יודע על מה מדובר. מה הבעיות מה הפגמים. האם בכלל יש בעיות ופגמים.
האחד שמע ש... השני טוען ש... ב"ב אסון. פ"ת מצויין. ההיפך... שנים על גבי שנים של חרושת שמועות.
לא באתי להכשיר את הבדצי"ם הנ"ל לציבור. ואין לי מידע לפה או לפה (חוץ ממה שכתבתי לעיל שדברתי עם חבר ועדת הכשרות ת"ח בקני מידה גדול שסומכים עליו באיזורו בדאורייתא. ושאלתי אותו על מוצר מסויים שיש אותו שלחתם סופר ב"ב ואמר שאפשר לאכול. והסברתי לו שאני אברך בן תורה וכו'. והתיר), אבל גם החרושת שמועות היא בלי מידע או ראיות או פסקי רבנים או מכתב מהרבנות וכו'.
אגב, אני יודע שאולי לא ירצו הרבנים הגאונים להיכנס לשמות כאלו ואחרים. אבל טענה כזו חמורה שזה בכלל ללא פיקוח, ועוד לומר דבר כזה על גוף כשרות כמו בד"צ כמו שהם מכנים את עצמם. הבה נבקש מהרב @מורשת מרן שישאל את הראשון לציון האם באמת הכשרות הזו היא כלום.
לא אמרתי שיביע דעה בדרגת הכשרות, כי זה אני חושב שלא יעשה בפרט לרבים. אבל אם הכשרות פסולה אדרבה תפקיד הרבנות להוקיע את הגוף. לא כן?
אם זה נמצא באתר הרבנות אז מי זייף?מי אמר שהמכתב אמין לפני שמסיקים מסקנא צריך לדעת שהמכתב אמיתי אי אפשר לפסוק כך
נידון כבר כאןנכתב כאן ע"ז במהלך האשכול, או באשכולות אחרים.
זה לא באתר הרבנותאם זה נמצא באתר הרבנות אז מי זייף?
מחילה, כעת שמתי לב.ז
זה לא באתר הרבנות
אמרתי שאפשר לסמוך? אמרתי בושה.עיין בשיעור שאמר אתמול מרן במוצ"ש דאין לסמוך ע"ז
יש גם עטרה וגם הרב מוצפי.יש קבבים נווה ציון