מה ש @איש תם מנסה לומר לך, ששום משגיח בעולם לא מקפיד על מה שאתה רוצה שיקפידו, ואין שום סטנדרט שמשגיח יהיה שם מתחילה ועד סוף.ועל דא קא בכינא
יש דברים שכן צריך השגחה מבוקר עד ערב (חלב לצורך העניין), אך רוב העניינים במסעדות וכיו״ב מספיק שהמשגיח יגיע בבוקר ולפעמים להגיע בשביל ליצור מירתת כדי שכל הדברים יתנהלו כמו שצריך.
(וממה שאני יודע, בפעמים ראשונות שמשגיח מגיע למסעדה וכו׳, הוא מקבל רשימה מסודרת של כל העובדים וכו׳)
ואם כבר בהשגחה מיירי, @איש תם , למה אתה לא אוכל במסעדות של יורה דעה? מכמה פעמים ששאלתי ובררתי, המשגיחים שלהם מאד מקצועיים.
(במקרה של בית יוסף, לעומת בודדים ממש, אני אישית לא הייתי אוכל שם באופן קבוע)