נתנאל שושנה
New member
חבל שאין אדם חכם שיורה לכל מחזיקי השלטים נגד האינטרנט להסיר אותם
זה רק מסיט את הנושא וגורם להסתכלות מסוימת על העצרת ומארגניה
זה רק מסיט את הנושא וגורם להסתכלות מסוימת על העצרת ומארגניה
בימים האחרונים יצאנו לפסק זמן קצר, כדי לעשות בדק בית וחשבון נפש כיצד הפורום יוכל להגיע לנקיות גדולה יותר בעניין כבוד חכמים, בעקבות תקלה שקרתה, חרף הצעדים וההגבלות שננקטו בעבר. כעת בסיעתא דשמיא, לאחר היוועצות עם דעת תורה, הגענו למתווה שבע"ה יהיה לתועלת לכולנו, להיות בפורום נקי יותר, בו יוכלו הרבנים הגאונים שליט"א מכלל המגזרים לדון בדברי תורה, כדרכה של תורה, ללא חשש של היכשלות חלילה בכבוד חכמים. הנהלים הוחמרו, וננקטו גם פעולות טכניות לשם כך. ואנו שמחים לבשר על פתיחת הפורום בחזרה במתכונתו החדשה. תיתכן אולי אי נוחות קטנה, אבל הרווח הוא של כולנו: פורום נקי וזך! כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות). אנו תקווה שבע"ה נזכה להיות מחכמי ארץ ישראל שנוחים זה לזה בהלכה, ולהגדיל תורה ולהאדירה בדרך התורה אשר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום. ונסיים בתודה לכל הפונים בתקופה הזו, ושלחו את חיזוקיהם. תודה על האיכפתיות והשותפות, בע"ה יחד נמשיך להגדיל את בית המדרש הדיגיטלי הנוכחי, אשר מביא ברכה לרבבות אלפי ישראל. חזקו ואמצו!
חזון עובדיה הוזכרה במודעות מול ישיבות טובות ידועות ספרדיות שלא הוזכרו ושמעתי היום אכן שהמימון למערך ההסעות ועוד נשאב מאת חסידי סאטמאר ואולי לכן כל הגדולים שקשורים במשהו לחרם של רבני סאטמאר על היכל שלמה לא הובאו בחתימות ולא בגלל זלזול במורנו הרב יצחק שליט"א.[ולא חתמו מסיבה צדדית]
גם לי!כל התמונות חסומות לי.
אשמח מאד לראות כל המכתבמכתב שנשלח למרן הראש''ל שליט''א ע''י הגר''י עדס שליט''א
הגיע לידי רק חלק מהמכתב למי שיש את המכתב המלא נשמח שיעלה לכאן
הצג קובץ מצורף 31401
השבוע יש כנס אדיר בבית הכנסת הליטאי "חזון איש" ברמת שלמה כאשר בראש הדוברים מגדולי ישראל מוצב במודעות רה"י חכם משה, אם כולנו אכן הולכים לכנס כזה- הכל בסדר, הכל בידיעתנו ואנו חלק מכלל בני התורה וכו'לא הבנתי הספרים הם עם אחר שצריכים לעשות הפגנה ספרדית כמו אתיופים שמפגיניפ וכי אנחנו לא "בני תורה"
לא יודע למה.גם לי!
העליתי קצת תמונותכל התמונות חסומות לי.
חודש טוב ומבורך!לא הבנתי הספרים הם עם אחר שצריכים לעשות הפגנה ספרדית כמו אתיופים שמפגיניפ וכי אנחנו לא "בני תורה" יש לנו גדולי הדור ומנהיגי עולם הישיבות ובראשם רבותינו ראשי ישיבת סלבודא מרן הגרד"ל ומרן הגרמה"ה ומרנן הגרמצ"ב והגרבד"פ שליט"א שלאורם אנחנו הולכים והם מנהיגים את עולם הישיבות ונלחמים בחוק הגיוס ביד רמה
למיטב הבנתי וידיעתי הממשלה מורכבת גם מש"ס ולא רק מיהדו"ת.אנחנו לא נגד האשכנזים חס ושלום, אנחנו עם אחד. אבל בעיניהם אנחנו עם אחר – לא עם אחד
להבנתי - ובמחילה שאיני מעוניין להיכנס לדיון, כי אני לא צד בעניין ודעתי אינה חשובה, אני רק מביא את דברי הרבנים - עיקר הדחיפה לחוק גיוס בזמננו בא מכבוד הרבנים האשכנזים, ולכן הרב בוארון אמר את מה שאמר.למיטב הבנתי וידיעתי הממשלה מורכבת גם מש"ס ולא רק מיהדו"ת.
ואם החוק עובר הוא עובר גם עם האצבעות של ש"ס.
וכן בוועדת חוץ וביטחון יושבים גם חכי"ם מש"ס,
כך שלא מובן בעליל מה קושר את החוק לאשכנזים כביכול [או שאני טועה במשהו (אבל כנראה שלא טעיתי)]
אם אתה לא מעודכן עיקר הדחיפה נעשית כבר חודשים מצד ש"ס [קרי אריה דרעי ואריאל אטיאס] ודרעי הוא אחד מאדריכלי החוק, ולא פעם נצפו חכ"י דגל "במרפסת בהר נוף" וד"ל.עיקר הדחיפה לחוק גיוס בזמננו בא מכבוד הרבנים האשכנזים
זה פיקו''נ גמור: בחודשים האחרומים שוחררו חטופים, מתי שחררו אותם דווקא בשבתות וכמה מהמשוחררים שהם ערבים שוחררו בשאר ימי השבוע, למה? כי בממשלת הימין בראשות נתניהו משחררים חטופים דווקא בשבת, להראות לעולם כולו שאין לנו שבת ועם ישראל הוא עם נאור
זה מה שהרשעים רוציםמדברים עם הח"כים שלנו והם אומרים 'מה אנחנו יכולים לעשות'... מה זה "מה אנחנו יכולים לעשות", משה רבינו ראה שאין ברירה הוא שבר את הלוחות. לא פטנטים אחרים. אם באמת אכפת לך משהו מהדת, מהשבת ומבחורי הישיבות, תעזבו את הממשלה, תשברו את הממשלה.