• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

גדול יהיה המעמד לכבודה של תורה - היו נכונים ליום השלישי!!!!

בוא נדבר במספרים שיהיה יותר קל להבין.
אם לדוגמה יש שלושה של 10 ובראשם 4 אז המספר הכולל הוא 34, ואילו אם הראש 10 ושלושת חברי המועצה 4 אז המספר הכולל הוא לא 22 אלא יותר

מקווה שהבנתי את כוונתו והסברתי נכון

(וכ"ז לשיטתו כמובן)
אז איך זה מסביר שהנשיא קובע את מעלת חבריה?

אמנם מרן עוד לא נשיא מועצת החכמים
עמוק מידי, לא הבנתי.
כבודו כתב שאמנם מרן עוד לא נשיא מועצת החכמים... ונשמע מדבריו, כאילו התואר הנעלה הוא נשיא המועצת, ומרן עוד לא שם.
ע"ז כתבתי, שלא המועצת קובעים את מעלת נשיאה אלא איפכא. ולכן כל עוד ומרן לא שם, אזי אין שום תואר וחשיבות לזה.

וחלילה שלא ישמע זלזול בדברי בשאר הרבנים.
אבל כמו שלא נתפעל שמרן לא נשיא ישיבת חברון, הגם ד\שהעומד בראשה פקיע שמיה ורב גובריה וחילה וכו'. ה"נ כאן, כיום המועצת של ש"ס היא מועצה שרובה מתנועת המרביצי, ואין אלו רבננו כלל

כנראה שיהיה שידור חוזר בע"ה.
למה אי אפשר לדבר עם האתר של מורשת מרן שיעבירו זאת בשידור חי ב''ה האתר כבר פעיל אז קדימה מה רק במוצ''ש משמש אתנו האתר לשידור חי

למה אי אפשר לדבר עם האתר של מורשת מרן שיעבירו זאת בשידור חי ב''ה האתר כבר פעיל אז קדימה מה רק במוצ''ש משמש אתנו האתר לשידור חי
במוצ"ש זה עובר דרך דר וסוחרת
מה שכן, ניתן לבקש להעלות את השיחעור בשידור חי דרך הקו של מורשת מרן

במוצ"ש זה עובר דרך דר וסוחרת
מה שכן, ניתן לבקש להעלות את השיחעור בשידור חי דרך הקו של מורשת מרן
בימינו בכל טלפון חכם (גם מוגן ומסונן) אפשר בלי הרבה להסתבך לעשות שידור ושיעבור באתר

(לא שיש לי ח"ו אבל מהתעסקותי בתחום זיכוי הרבים אני מכיר איך המערכות עובדות)

בימינו בכל טלפון חכם (גם מוגן ומסונן) אפשר בלי הרבה להסתבך לעשות שידור ושיעבור באתר

(לא שיש לי ח"ו אבל מהתעסקותי בתחום זיכוי הרבים אני מכיר איך המערכות עובדות)
דווקא את מה שכיסית היה לך לכתוב בגלוי, "מפרסמים ידי עושי מצווה"

חזור
חלק עליון