הבנתי ממה שכתבומה שיש, כבר כתבו בהערות למטה.
שידוע לו על מקומות שחזר בו ולא כתבו זאת בהערות. ולכן ביקשתי דוגמאות.והמערכת לא תיקנה...
מהדורה חדשה של יביע אומר עם מכתבים בהערות לסימנים?יש כמה דברים שאכן יש כתבי יד שמרן כתב הפך מה שכתב ביבי"א.
תצא מהדורה חדשה עם הוספות בהערות עם המכתבים וכיוצ"ב.
מאור ישראל נוכחתי לראות שעובדים קשה מאוד על כתביו של מרן.גמרו להוציא את כל הספרים של מאור ישראל על השס ועל התורה וכו' .....שיתעסקו בזה במקום לחפש להם עוד אתגרים
הוא שאמרתי ודאי שעושים לילות כימים כדי להוציא דבר מתוקן ולכן הוציאו מהדורה של יביע אומר לא מזמן לכן אין דחף כ''כ עכשיו להוציא עוד מהדורהדבר שני, מאור ישראל נוכחתי לראות שעובדים קשה מאוד על כתביו של מרן.
התכוונת לוית חן.הוא שאמרתי ודאי שעושים לילות כימים כדי להוציא דבר מתוקן ולכן הוציאו מהדורה של יביע אומר לא מזמן לכן אין דחף כ''כ עכשיו להוציא עוד מהדורה
מה שכן חייב להוציא בדחיפות זה מהדורה חדשה של הספר קול סיני על המשנ''ב הלכות שבת
אויש טעות שלי בהחלט ''לוית חן'' שורש הטעות שחלקים נכבדים של לוית חן נכתבו והודפסו בירחון ''קול סיניהתכוונת לוית חן.
מה הצפי ליציאת חזו"ע חדש?לגבי זה אמר לי הרב יעקב סיני, שזה יהיה בסדרת חזון עובדיה שיצא לאור מחדש עם תוספת גיליונות והערות מרן זיע"א. ועובדים על זה קשה מאוד.
תקנה. חבל על כל יום. יהיה עוד הרבה זמן כנראה...מה הצפי ליציאת חזו"ע חדש?
אני מאלו שעוד לא קנו חזו"ע, כי אני לא רוצה להישאר עם המהדורה הישנה.
אתה צודק.תקנה. חבל על כל יום. יהיה עוד הרבה זמן כנראה...
מאיפה אני יודע?....הם עובדים על זה צפוף כבר כעת?
אתה גם לא קונה עיתון, כי אתה לא רוצה להיתקע עם המהדורה הישנה?מה הצפי ליציאת חזו"ע חדש?
אני מאלו שעוד לא קנו חזו"ע, כי אני לא רוצה להישאר עם המהדורה הישנה.
סליחה קודם כל חסר מילת להבדיל אלף אלפי הבדלות מה הדמיון לעיתוןאתה גם לא קונה עיתון, כי אתה לא רוצה להיתקע עם המהדורה הישנה?
אתה יכול לקנוס סט של חזון עובדיה ב-200-300 ש"ח, שישמש אותך למשך כמה שנים, ועדיין זה יותר זול מעיתון הדרך שעולה כמעט 900 ש"ח בשנה.סליחה קודם כל חסר מילת להבדיל אלף אלפי הבדלות מה הדמיון לעיתון
א. מחיר עיתון זה לא מחיר של חזו''ע.....
ב. עיתון אין שום מהדורה שנחשוש שיהיה מהדורה חדשה החדשות של אתמול זה לא החדשות של היום
ג. אה''נ אני לא קונה עיתון אם אני יודע שיהיה מהדורה יותר מורחבת בעוד זמן מה
אומנם ודאי שהוא צריך היום לרוץ ולקנות כי זה ספר שחובה בכל בית זה כמו לחם שאדם לא יגיד אני לא קונה היום ואני ימתין עוד יומיים שלוש אולי יהיה לחם יותר טרי