הוצאת מהדורה חדשה ומתוקנת ל"יביע אומר'

האם יש צורך במהדורה חדשה ומתוקנת לספר "יביע אומר"

• סה"כ בוחרים
    18
גמרו להוציא את כל הספרים של מאור ישראל על השס ועל התורה וכו' .....שיתעסקו בזה במקום לחפש להם עוד אתגרים
מאור ישראל נוכחתי לראות שעובדים קשה מאוד על כתביו של מרן.

נערך לאחרונה על ידי מנחה:
דבר שני, מאור ישראל נוכחתי לראות שעובדים קשה מאוד על כתביו של מרן.
הוא שאמרתי ודאי שעושים לילות כימים כדי להוציא דבר מתוקן ולכן הוציאו מהדורה של יביע אומר לא מזמן לכן אין דחף כ''כ עכשיו להוציא עוד מהדורה
מה שכן חייב להוציא בדחיפות זה מהדורה חדשה של הספר קול סיני על המשנ''ב הלכות שבת

הוא שאמרתי ודאי שעושים לילות כימים כדי להוציא דבר מתוקן ולכן הוציאו מהדורה של יביע אומר לא מזמן לכן אין דחף כ''כ עכשיו להוציא עוד מהדורה
מה שכן חייב להוציא בדחיפות זה מהדורה חדשה של הספר קול סיני על המשנ''ב הלכות שבת
התכוונת לוית חן.
קול סיני, עיין חזון עובדיה חנוכה בהקדמה.
לגבי זה אמר לי הרב יעקב סיני, שזה יהיה בסדרת חזון עובדיה שיצא לאור מחדש עם תוספת גיליונות והערות מרן זיע"א. ועובדים על זה קשה מאוד.

לגבי זה אמר לי הרב יעקב סיני, שזה יהיה בסדרת חזון עובדיה שיצא לאור מחדש עם תוספת גיליונות והערות מרן זיע"א. ועובדים על זה קשה מאוד.
מה הצפי ליציאת חזו"ע חדש?
אני מאלו שעוד לא קנו חזו"ע, כי אני לא רוצה להישאר עם המהדורה הישנה.

אתה גם לא קונה עיתון, כי אתה לא רוצה להיתקע עם המהדורה הישנה?
סליחה קודם כל חסר מילת להבדיל אלף אלפי הבדלות מה הדמיון לעיתון
א. מחיר עיתון זה לא מחיר של חזו''ע.....
ב. עיתון אין שום מהדורה שנחשוש שיהיה מהדורה חדשה החדשות של אתמול זה לא החדשות של היום
ג. אה''נ אני לא קונה עיתון אם אני יודע שיהיה מהדורה יותר מורחבת בעוד זמן מה
אומנם ודאי שהוא צריך היום לרוץ ולקנות כי זה ספר שחובה בכל בית זה כמו לחם שאדם לא יגיד אני לא קונה היום ואני ימתין עוד יומיים שלוש אולי יהיה לחם יותר טרי

סליחה קודם כל חסר מילת להבדיל אלף אלפי הבדלות מה הדמיון לעיתון
א. מחיר עיתון זה לא מחיר של חזו''ע.....
ב. עיתון אין שום מהדורה שנחשוש שיהיה מהדורה חדשה החדשות של אתמול זה לא החדשות של היום
ג. אה''נ אני לא קונה עיתון אם אני יודע שיהיה מהדורה יותר מורחבת בעוד זמן מה
אומנם ודאי שהוא צריך היום לרוץ ולקנות כי זה ספר שחובה בכל בית זה כמו לחם שאדם לא יגיד אני לא קונה היום ואני ימתין עוד יומיים שלוש אולי יהיה לחם יותר טרי
אתה יכול לקנוס סט של חזון עובדיה ב-200-300 ש"ח, שישמש אותך למשך כמה שנים, ועדיין זה יותר זול מעיתון הדרך שעולה כמעט 900 ש"ח בשנה.
יצא מהדורה חדשה, תשקול אם לקנות שוב ואם תחליט שכן, אפשר לתרום את הישן לבית כנסת.

חזור
חלק עליון