באיזה תאריך אמר "לפני כמה שבועות"?
באלול תש"פ
באיזה תאריך אמר "לפני כמה שבועות"?
באלול תש"פ
אולי אמר בשיעור וצונזר בעלון.חיפשתי כמה שבועות קודם אלול תש"פ ומצאתי שדיבר על הרבנית מרגלית בסמוך לאזכרה, אבל שם לא מצאתי שהזכיר עניין זה. אולי אמר כן בפעם אחרת.
חיפשתי בעלון, ואח"כ חששתי למה שכתבת, ולכן עברתי גם על הקטע בשיעור.אולי אמר בשיעור וצונזר בעלון.
נראה לי שזה משתנה.דרך אגב כשמרן עט"ר שליט"א אומר רבני הרדיו למי הכוונה?
בשיעור בקטע הנ"ל אמר בדיוק אותו דבר כפי שנכתב בעלון.אז מתאים שזה נאמר בשיעור הזה.
אם כך אז אלו שהוציאו דברים מהקשרם צריכים לבקש מחילה מהרב מזוז.אולי הוצאו דברים מהקשרם ומכיון שאמר שנשים לא יודעות לברך ברכהמ"ז ואח"כ דיבר על הרבנית, אולי מכאן הגיע הדבר.
צריך להדגיש בנוגע לרב חותה דבר חשוב מאוד. ואני בדקתי זאת מקרוב.נראה לי שזה משתנה.
כמדומני שהרב פעמים מתכוון לרב אופיר מלכה, אבל אני חושב שלפעמים גם התכוון לרב אבוטבול ואולי גם לרב חותה ויתכן שיש עוד.
אוכל להוסיף, שלפני כמה זמן הרב חותה אמר הלכה ברדיו, ובדיוק שמעתי אותו, וזכרתי שדבריו דלא כילקו"י, מצד המציאות.צריך להדגיש בנוגע לרב חותה דבר חשוב מאוד. ואני בדקתי זאת מקרוב.
אצל הרב חותה צריך להתקשר למספר מסוים בו עונים, שואלים את השאלה. ואומרים לך מתי יתקשרו אליך אם בחמישי הקרוב או הבא, ולהיות זמין עם הטלפון. אחר כך מתקשרים מבררים איתך את השאלה, (אחרי כמה ימים שרשמו את זה לרב) ועולים לשידור. לפעמים היו "חכמים" ששאלו שאלה נוספת, והרב חותה עצר אותם ואמר להם את זה לא כתבת בשאלה. מחילה... ולא ענה להם.
כל התשובות מוכנות מראש.
בדיוק כמו שהיה פעם שביקשו ממרן שליט"א. שלא הסכים לבוא וישאלו שאלות, אלא שיכתבו את השאלות לפני או שישלחו לו בפקס לבית (עוד לפני שהיה רב ראשי)...
בשיעור בקטע הנ"ל אמר בדיוק אותו דבר כפי שנכתב בעלון.
אולי הוצאו דברים מהקשרם ומכיון שאמר שנשים לא יודעות לברך ברכהמ"ז ואח"כ דיבר על הרבנית, אולי מכאן הגיע הדבר
בנושא זה עיין במצורף.צריך להדגיש בנוגע לרב חותה דבר חשוב מאוד. ואני בדקתי זאת מקרוב.
אצל הרב חותה צריך להתקשר למספר מסוים בו עונים, שואלים את השאלה. ואומרים לך מתי יתקשרו אליך אם בחמישי הקרוב או הבא, ולהיות זמין עם הטלפון. אחר כך מתקשרים מבררים איתך את השאלה, (אחרי כמה ימים שרשמו את זה לרב) ועולים לשידור. לפעמים היו "חכמים" ששאלו שאלה נוספת, והרב חותה עצר אותם ואמר להם את זה לא כתבת בשאלה. מחילה... ולא ענה להם.
כל התשובות מוכנות מראש.
בדיוק כמו שהיה פעם שביקשו ממרן שליט"א. שלא הסכים לבוא וישאלו שאלות, אלא שיכתבו את השאלות לפני או שישלחו לו בפקס לבית (עוד לפני שהיה רב ראשי)...
כבר ביארתי (ונמחק) שיתכן ושועלים קטנים מחבלים כרמים. עכ"פ השאלה האם מישהו מחברי הפורום יכול להראות את הדברים למרן הראש"ל, להמעיט מחלוקות בעם ישראל?יש למישהו הסבר?? שפתיו ברור מיללו שאינו יודע מה עושות הנשים בבית מרן זצ"ל, ואולי מתפללות כל התפילות.
מהיכן הגיעה הטענה של מרן שליט"א כנגדו?