• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • "המרכז למורשת מרן" שמח לבשר לציבור היקר על פתיחת קבוצת הצ'אט "מורשת מרן אונליין" בה יובאו חדשות ועדכונים מעולם התורה, וכן תכנים תורניים מעניינים כולל קטעי וידאו, תמונות והנעשה בעולם הישיבות.

    >> להתחברות לחצו עכשיו:

    https://news.moreshet-maran.com/

    לשליחת עדכונים לחצו כאן, או שלחו למייל: news@moreshet-maran.com

    נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.

הכשרת סיר טרף

ב"ה
שלום וברכה,
יש להמתין שיעברו כ"ד שעות משעת בישול הבשר,
ואחר כך להרתיח יורה גדולה וכשהמים מבעבעים להכניס פנימה את הסיר שנאסר.
ואם אין יורה גדולה מספיק בשביל כך, ימלא הסיר מים על כל גדותיו, וירתיח עד שיבעבע, ובינתיים ירתיח קומקום חשמלי, וכשהמים בסיר מבעבעים, יקח הקומקום כשהמים בתוכו גם כן מבעבעין, ויערה אל מרכז המים שבסיר, כך שיעלו המים ויגעו בחלק העליון של דופני הסיר (ולא נורא שגולש מעט), ואחר כך ישטוף הסיר במים קרים מהברז, ובזה הסיר כשר ונעשה פרווה.

בברכה רבה
 
נערך לאחרונה:
ויש להוסיף שאם צריך להשתמש בו בתוך כ"ד שעות. יש תקנה להגעילו על ידי שיתן במים של ההגעלה חומר פוגם כגון אמה וסבון וכמו שפסק בשו"ע סי' צה ס"ד
 
אין לך הרשאות מספיקות להגיב כאן.
חזור
חלק עליון