יצחק משען
Well-known member
חוש הטעם תקין, אבל הכל דמיונות, שים יין של 20₪ בבקבוק של 800 ₪ ותראה איך כולם מתלהבים ומתפעלים ממנוכבודו בדק שחוש הטעם תקין?
חוש הטעם תקין, אבל הכל דמיונות, שים יין של 20₪ בבקבוק של 800 ₪ ותראה איך כולם מתלהבים ומתפעלים ממנוכבודו בדק שחוש הטעם תקין?
פשוט שלא נכון.חוש הטעם תקין, אבל הכל דמיונות, שים יין של 20₪ בבקבוק של 800 ₪ ותראה איך כולם מתלהבים ומתפעלים ממנו
תן לי את הכתובת שלך אני יבדוק אותךפשוט שלא נכון.
אולי יש שיתלהבו, אבל הרגילים והמכירים לא יפלו בפח. והוא בדוק ומנוסה.
ירושלים תובב"אתן לי את הכתובת שלך אני יבדוק אותך
תמיד יש את מי שאוהב יין או משקאות חריפים, אבל יש את אלה שנמשכים לזה מחמת החברה או 'הרגשה' שזה יוצר או האווירה שיש בכל השתיה החריפה ולא בטוח שכל אלה באמת נהנים מהטעם, מסתמא גלידה קרמיסימו יותר טעים להם....מישהו יכול להסביר לי מדוע הרבה נמשכים (בפרט מבוגרים) לוודקה או ערק בעירבוב דוקא דברים מרים או חלשים כמו אשכוליות או תפוזים? למה לא משהו חזק שיכהה קצת את הוודקה ענבים.
מצויין אז למה לא לערבב משהו טעים וחזק כמו ענבים? תות בננה? למה משהו מר כמו אשכוליות?תמיד יש את מי שאוהב יין או משקאות חריפים, אבל יש את אלה שנמשכים לזה מחמת החברה או 'הרגשה' שזה יוצר או האווירה שיש בכל השתיה החריפה ולא בטוח שכל אלה באמת נהנים מהטעם, מסתמא גלידה קרמיסימו יותר טעים להם....
שוקו בננה
גלידת פיסטוק
גלידה אקסטרים בראוניז
מה זה?אייס קפה וניל עוגיות