NKC Well-known member 21 אפריל 2023 #1 אפשר בבקשה למצוא לי איפה מרן שליט"א כתב עליו בחלקים הראשונים של הילקוט יוסף (המהדורה החדשה של השכמת הבוקר\תפילה)
אפשר בבקשה למצוא לי איפה מרן שליט"א כתב עליו בחלקים הראשונים של הילקוט יוסף (המהדורה החדשה של השכמת הבוקר\תפילה)
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 21 אפריל 2023 #2 ידוע לך שהוא כתב עליו? הרי אין לרב מלכה ספרים על נושאים אלו.
NKC Well-known member 21 אפריל 2023 #3 כן ידוע לי. פשוט לא זוכר באיזה חלק. כתב עליו בלי שום קשר לנושאים. בהקשר לתוכנית שלו ברדיו ועל דרך פסיקתו
כן ידוע לי. פשוט לא זוכר באיזה חלק. כתב עליו בלי שום קשר לנושאים. בהקשר לתוכנית שלו ברדיו ועל דרך פסיקתו
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 21 אפריל 2023 #4 NKC אמר: כן ידוע לי. פשוט לא זוכר באיזה חלק. כתב עליו בלי שום קשר לנושאים. בהקשר לתוכנית שלו ברדיו ועל דרך פסיקתו לחץ כדי להרחיב... ואתה בטוח שזה היה בהלכות השכמת הבוקר ותפילה?
NKC אמר: כן ידוע לי. פשוט לא זוכר באיזה חלק. כתב עליו בלי שום קשר לנושאים. בהקשר לתוכנית שלו ברדיו ועל דרך פסיקתו לחץ כדי להרחיב... ואתה בטוח שזה היה בהלכות השכמת הבוקר ותפילה?
מאנ"ש Active member 21 אפריל 2023 #6 אני ראיתי שמרן שליט"א כתב עליו בהסכמה לאיזה ספר, (לא זוכר איזה).