https://drive.google.com/file/d/18IPZ1WgNfPN58tVGNrROTGGPhGA4OlCb/view?usp=drivesdk
פותח הדיון פותח הדיון א אליאב צוף Well-known member 12 פברואר (2) 2025 #3 תודה רבה. וכן למר. אני מקווה שהקישור הזה עושה את העבודה פעם ראשונה ששולח את זה..
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 12 פברואר (2) 2025 #4 אליאב צוף אמר: תודה רבה. וכן למר. אני מקווה שהקישור הזה עושה את העבודה פעם ראשונה ששולח את זה.. לחץ כדי להרחיב... אתה צריך לעשות שיהיה גישה לכולם ולא יצטרכו לבקש בקשת גישה.
אליאב צוף אמר: תודה רבה. וכן למר. אני מקווה שהקישור הזה עושה את העבודה פעם ראשונה ששולח את זה.. לחץ כדי להרחיב... אתה צריך לעשות שיהיה גישה לכולם ולא יצטרכו לבקש בקשת גישה.
ע"ה ס"ט Well-known member 12 פברואר (2) 2025 #5 אליאב צוף אמר: צוף דבש - טו בשבט להדפסה.pdf drive.google.com לחץ כדי להרחיב... אין גישה
אמונה ובטחון Well-known member 12 פברואר (2) 2025 #6 הספקתי כעת לעבור מלמעלה על חלק מהדברים, נפלא ביותר ומסודר מאוד יפה. היכן ניתן להשיג מודפס?
פותח הדיון פותח הדיון א אליאב צוף Well-known member 12 פברואר (2) 2025 #7 תראו כעת. נראה לי שפתחתי. אמונה ובטחון אמר: הספקתי כעת לעבור מלמעלה על חלק מהדברים, נפלא ביותר ומסודר מאוד יפה. היכן ניתן להשיג מודפס? לחץ כדי להרחיב... כרגע רק באשדוד ורחובות. מאוד הייתי רוצה להגיע ליצור קשר עם פינחס ראובן אולי יסכים למכור אצלו, הרבה עשו כך וזכו למכור מאות ואלפי עותקים, אך איני מצליח להשיגו בטלפון, ואין לי כרגע פנאי להגיע אליו, אם מישהו מכיר דרך כלשהי זכות הרבים תעמוד לו.
תראו כעת. נראה לי שפתחתי. אמונה ובטחון אמר: הספקתי כעת לעבור מלמעלה על חלק מהדברים, נפלא ביותר ומסודר מאוד יפה. היכן ניתן להשיג מודפס? לחץ כדי להרחיב... כרגע רק באשדוד ורחובות. מאוד הייתי רוצה להגיע ליצור קשר עם פינחס ראובן אולי יסכים למכור אצלו, הרבה עשו כך וזכו למכור מאות ואלפי עותקים, אך איני מצליח להשיגו בטלפון, ואין לי כרגע פנאי להגיע אליו, אם מישהו מכיר דרך כלשהי זכות הרבים תעמוד לו.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 12 פברואר (2) 2025 #8 אליאב צוף אמר: תראו כעת. נראה לי שפתחתי. לחץ כדי להרחיב... אכן. נפתח.