לצערי זה לא פעם ראשונה, כל הפורום כאן ברמה מאוד מאוד רדודה, לא מצאתי כאן נידוננים מעניינים באמת ות"ח הנושאים ונותנים לגופו של עניין, רוב האשכולות כאן הם דברים בטלים, ורוב התגובות כאן הם של אנשים שלוקים במחלה הכי נפוצה אצלינו הספרדים - נ ח י ת י ו ת. כל הזמן מנסים להגן על כבודו של מרן ונלחמים בכל מי שמעז לחלוק עליו וכו' וכו', אם יש משהו טוב שעלינו ללמוד מאחינו האשכנזים - זה הנקודה הזא של גאוות יחיד, לא לפחד כל הזמן מאנשים שחולקים עלינו, לא לחפש את מי לתקוף כל הזמן על ככך שאינו משעבד עצמו לפסקי מרן וכדו', די לקטנוניות הזאת! למה אי אפשר ללבן נושאים בסוגיות הש"ס, בהלכה, באגדה, במוסר, בהשקפה, לא חסר נושאים עקוניים ומעניינים באמת? למה אנחנו כל הזמן נמשכים לזוטות? אני לדוגמא מחובר לפורום לתורה, אני מציע לכל אחד להתחבר וליהנות משיח ברמה על כל נושא תורני אפשרי, בלי רגשי נחיתות, ולגופו של עניין, בלי לחפש איך מרן קשור לנושא, להיות קצת בוגרים ועצמאיים בתורה, זה מאוד חשוב!
על כל פנים, כיון שבתוך עמי אנוכי יושבת, ומכיר את הנפשות בציבור הספרדי, לכן אינני מאמין שיחול כאן שינוי מהותי בזמן הקרוב, ועל כן אני פורש מהפורום הזה, מחוסר עניין לציבור ומחוסר ציבור לעניין. בתקווה שאזכה לפגוש אותכם במקומות אחרים ולגלות את הצד התורני שלכם, את הגדלות האמיתית שבכם ולא הקטנות הקטנונית ששולטת כאן.