מרפסן איגרי
Well-known member
לא נעים כ"כ לשאול את כל זה אבל ראיתי בעלון תהילה לדוד כמה הלכות תמוהות מהגרב"צ מוצפי שליט"א אמרתי נשאלה את החכמים כאן מה יודעים בדבר
מהשאלה והתשובה משמע שמדברים מר"ח לפני שבוע שחל בו
יש מי שאוסר לספרדים לכבס מר"ח?
מי מתיר להלכה לספרדים להריח בשמים בט"ב?
למה שיהיה אסור לקנות (או רק להזמין) בשבוע שחל הרי מותר לצורך מצוה (מפורש בחזו"ע שמותר לקנות ספרים) יש מי שאוסר?
אם השואל לא היה מוסיף את מש"כ בסוף שכרגע הוא מזדמן לבני ברק הייתי מבין למה לא לקנות בשבוע שחל בו כשהבר מצוה עוד חודש. אבל אם כרגע הוא מזדמן לו לקנות ואח"כ יהיה לו טרחה או הוצאה גדולה יותר הו"ל דבר האבד
אסור לעשות סיום מסכת בשבוע שחל בו? מניין זה
מי אוסר להתקלח מר"ח לפני שבוע שחל בו?
גם בשבוע שחל בו ראיתי באורל"צ, ומשנ"ב איש מצליח בשם הרב משה לוי והרב מאזוז שמותר רק מים קרים עם מעט מאוד חמים. אבל לא פושרים
שלום וברכה יש ענין גם לספרדים להחמיר לא לכבס בימים אלה אם לא חיבים ולא
שלום וברכה יש ענין גם לספרדים להחמיר לא לכבס בימים אלה אם לא חיבים ולא חסרים בגדים להחלפה תודה
www.doresh-tzion.co.il
יש מי שאוסר לספרדים לכבס מר"ח?
שלום וברכה במרפסתי צמחו כעת פרחי יסמין ואני נהנה לברך ולהריח בהם בה
שלום וברכה במרפסתי צמחו כעת פרחי יסמין ואני נהנה לברך ולהריח בהם בה האם בתשעת הימים מותר להריח בהם כשהדבר משמח ומרומם את הנפש תודה רבה
www.doresh-tzion.co.il
שלום האם מותר ליקנות סיפרי קודש בשביל לילימוד אחרי השבוע או שגם אפשר
שלום האם מותר ליקנות סיפרי קודש בשביל לילימוד אחרי השבוע או שגם אפשר לילמוד בהם השבוע הזה תודה רבה ואריכות ימים ושנים
www.doresh-tzion.co.il
האם מותר בימים אלו לקנות טלית חדשה לבני שבעוד חודש יחגוג בר מצוה אני
האם מותר בימים אלו לקנות טלית חדשה לבני שבעוד חודש יחגוג בר מצוה אני גר בצפון ועכשיו מזדמן לי לנסוע לבני ברק
www.doresh-tzion.co.il
בעלי סיים מסכת מותר לו לעשות היום סעודה עם בשר
בעלי סיים מסכת מותר לו לעשות היום סעודה עם בשר
www.doresh-tzion.co.il
אנחנו ספרדים האים מותר לנו להתקלח במים חמים בימים האלה מראש חודש אב
אנחנו ספרדים האים מותר לנו להתקלח במים חמים בימים האלה מראש חודש אב תודה לרב
www.doresh-tzion.co.il
גם בשבוע שחל בו ראיתי באורל"צ, ומשנ"ב איש מצליח בשם הרב משה לוי והרב מאזוז שמותר רק מים קרים עם מעט מאוד חמים. אבל לא פושרים