אם אני אוכל מלאוח וחצי אם צריך לברך עליו לישב בסוכה יישר כח
אלעזר אטיאס Active member 23 אוקטובר 2024 #1 אם אני אוכל מלאוח וחצי אם צריך לברך עליו לישב בסוכה יישר כח
פותח הדיון פותח הדיון אלעזר אטיאס Active member 23 אוקטובר 2024 #3 משה ברגמן אמר: וודאי. גם צריך לברך על נטילת ידים והמוציא וברכת המזון. לחץ כדי להרחיב... זה משנה אם מטוגן או אפוי?
משה ברגמן אמר: וודאי. גם צריך לברך על נטילת ידים והמוציא וברכת המזון. לחץ כדי להרחיב... זה משנה אם מטוגן או אפוי?
מ משה ברגמן Active member 23 אוקטובר 2024 #4 אלעזר אטיאס אמר: זה משנה אם מטוגן או אפוי? לחץ כדי להרחיב... טיגון עמוק?
פותח הדיון פותח הדיון אלעזר אטיאס Active member 23 אוקטובר 2024 #5 משה ברגמן אמר: טיגון עמוק? לחץ כדי להרחיב... לא נא מקורות תודה
א אור ישראל Member 23 אוקטובר 2024 #6 שמעתי מהרב אופיר מלכא שאם מטגנים את המלווח במחבת סגור ברכתו מזונות גם אם קובעים עליו סעודה
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 23 אוקטובר 2024 #7 משה ברגמן אמר: בוודאי. גם צריך לברך על נטילת ידים והמוציא וברכת המזון. לחץ כדי להרחיב... תלוי איזה מלאווח. ראה בילקו"י ברכות הנדפ"מ כרך א' עמ' תר"ח. וכן ראה כאן. (וראה עוד כאן)
משה ברגמן אמר: בוודאי. גם צריך לברך על נטילת ידים והמוציא וברכת המזון. לחץ כדי להרחיב... תלוי איזה מלאווח. ראה בילקו"י ברכות הנדפ"מ כרך א' עמ' תר"ח. וכן ראה כאן. (וראה עוד כאן)
א אור ישראל Member 24 אוקטובר 2024 #8 בנימין לוריא אמר: תלוי איזה מלאווח. ראה בילקו"י ברכות הנדפ"מ כרך א' עמ' תר"ח. וכן ראה כאן. (וראה עוד כאן) לחץ כדי להרחיב... אינו מצוי לי כ"כ ילקו"י ברכות הנדפ"מ האם כתוב שם עוד חילוק שלא כתבו במקומות שכבודו ציין
בנימין לוריא אמר: תלוי איזה מלאווח. ראה בילקו"י ברכות הנדפ"מ כרך א' עמ' תר"ח. וכן ראה כאן. (וראה עוד כאן) לחץ כדי להרחיב... אינו מצוי לי כ"כ ילקו"י ברכות הנדפ"מ האם כתוב שם עוד חילוק שלא כתבו במקומות שכבודו ציין
מ מרפסן איגרי Well-known member 24 אוקטובר 2024 #9 אבל לישב בסוכה לא קשור, כמו שכתב מרן בחזו"ע שגם על תבשיל מג' ביצים מברכים לישב בסוכה