י ישועה ורחמים Well-known member אתמול ב 21:16 #2 shay ohayon אמר: האם מרן הרב עובדיה התיר בשופי לכתחילה ? לחץ כדי להרחיב... מרן הרב עובדיה עצמו היה עולה במקום שהיה צורך אבל נראה שאם מישהו אחר יעשה כך שלא במקום צורך גדול, יש בזה יוהרא.
shay ohayon אמר: האם מרן הרב עובדיה התיר בשופי לכתחילה ? לחץ כדי להרחיב... מרן הרב עובדיה עצמו היה עולה במקום שהיה צורך אבל נראה שאם מישהו אחר יעשה כך שלא במקום צורך גדול, יש בזה יוהרא.
מתלמידי מרן הראש"ל Moderator אתמול ב 21:27 #3 ישועה ורחמים אמר: מרן הרב עובדיה עצמו היה עולה במקום שהיה צורך אבל נראה שאם מישהו אחר יעשה כך שלא במקום צורך גדול, יש בזה יוהרא. לחץ כדי להרחיב... המעניין שמרן שליט''א לא עולה ואף שמידי פעם הרב עולה לתורה הוא עולה שלישי או רביעי ותמיד אני שואל למה הרב ג''כ לא עולה ראשון אני זוכר בצעירותי שהייתי מתפלל אצל מרן זצוק''ל הרגשתי ממש גאה בכך שמו''ר הרב כך עולה ראשון
ישועה ורחמים אמר: מרן הרב עובדיה עצמו היה עולה במקום שהיה צורך אבל נראה שאם מישהו אחר יעשה כך שלא במקום צורך גדול, יש בזה יוהרא. לחץ כדי להרחיב... המעניין שמרן שליט''א לא עולה ואף שמידי פעם הרב עולה לתורה הוא עולה שלישי או רביעי ותמיד אני שואל למה הרב ג''כ לא עולה ראשון אני זוכר בצעירותי שהייתי מתפלל אצל מרן זצוק''ל הרגשתי ממש גאה בכך שמו''ר הרב כך עולה ראשון
פ פשש New member אתמול ב 22:23 #4 מצורף... קבצים מצורפים אוצר החכמה_-_ הלכה ברורה - ז - יוסף, דוד בן עובדיה__ 103_105.pdf אוצר החכמה_-_ הלכה ברורה - ז - יוסף, דוד בן עובדיה__ 103_105.pdf 1.7 MB · צפיות: 4