ראשית אם יש גנאי אני מוחה.בסוף עוד נגלה שמרן שליט"א לא דיבר על זה במוצ"ש....
פשוט שמעתי שדיברו על כך עם מרן הראש''ל שליט''א בשבת האחרונה והרב כעס מאוד על הנכתב שם
???דיבר על זה ברמז.
בתחילה נמנעתי מלהעלות, (וכבר מזמ"ר כתבתי בא' האשכולות שאני מתלבט האם להעלות), אבל אחר שבלא"ה יש דיונים סביב הדבר, עדיף שיראו על מה מדברים, והנה צילום הדברים, [כמובן שאיני יודע מי כתב את הדברים, ואין לתלות זאת באדם זה או אחר בלי ידיעה גמורה ע"י מי נכתבו הדברים, וכ"ש שלא לתלות בת"ח שכבודם אינו מחול. ונשיכתן וכו'].מחילה אבל עשית עוולה גדולה, וציטטת מה שלא כתוב שם.
לא נזכר שם בשום מקום שזה נכתב על ידי חתן של הגר"א סלים שליט"א.
ולא כתוב הניסוח שכתבת, אלא הוספת מילה שאינה מופיעה שם.
העיקר לחרחר ריב בימי העומר
לחרחר ריב?עומר רבותי
זה מה שיש לך לומר.ולא כתוב הניסוח שכתבת, אלא הוספת מילה שאינה מופיעה שם.
כבר ממזמן הזמנתיך לדלג על הודעותי.לחרחר ריב?
לא ראית מה כתבו אותם עמי ארצות שמתיימרים להיות במעטה בני תורה, בחוצפה ועזות מצח, כלפי קודש הקודשים?
הבעת מחאה על כבודו של אבינו רוענו מרן זיע"א, לזה אתה קורא לחרחר ריב?
יש חובה ומצוה גדולה מזו?!
כבוד מרן רשכבה"ג שר התורה ובנו מרן הראשון לציון שליט"א, וכל ההולכים הרבים בדרכם, אינו הפקר!!!
זה מה שיש לך לומר.
את מרן שליט"א אתה תופס על המילה. תמיד נגדו. וכאן מישהו ציטט מילה לא נכון, שלא מעלה ולא מורידה (ולא אפתח אתך על זה שיח אפי' לחומר הדברים), ועל זה אתה חייב להעיר, ולהצדיק במשהו את אותו מחרף חסר דעת נגד מרן זיע"א ומורשתו.
בזה אתה עסוק, בדקדוקי עניות, אבל מה שכתבו נגד ענק הדור - לא מפריע לך!
משונה מאוד.
אין נפק"מ מי כתב, יש אחריות לבעלי הישיבה על מה שנכתב.כמובן שאיני יודע מי כתב את הדברים, ואין לתלות זאת באדם זה או אחר בלי ידיעה גמורה ע"י מי נכתבו הדברים, וכ"ש שלא לתלות
אוי לו לאותו רשעכי פסקיו של מרן לבעלי בתים'.
ואיפה יביעו את כאבם תלמידי מרן?הרב מורשת מרן כדאי לעצור כאן ולנעול
מי זה? לזה היתה כוונת מרן שליט"א בשיעור ביזדים?אחת מהנלי"ם
עד איפה ועד כמה אחריותם?אין נפק"מ מי כתב, יש אחריות לבעלי הישיבה על מה שנכתב.
כאן לא מדברים על רב מסוים מדברים על השקפה עקומה שמנחילים לבחורי ישיבות וקל וחומר שיש בזה זילזול במרן ומורשתומרן שליט"א פעם אמר לי בשיחה ארוכה בקשר לרב מסויים אם אדבר עליו אפרסם אותו, עדיף לא להתייחס. נ"ל שגם כאן הדברים אמורים.
נגד מה הבעיה בעיקר,בתחילה נמנעתי מלהעלות, (וכבר מזמ"ר כתבתי בא' האשכולות שאני מתלבט האם להעלות), אבל אחר שבלא"ה יש דיונים סביב הדבר, עדיף שיראו על מה מדברים, והנה צילום הדברים, [כמובן שאיני יודע מי כתב את הדברים, ואין לתלות זאת באדם זה או אחר בלי ידיעה גמורה ע"י מי נכתבו הדברים, וכ"ש שלא לתלות בת"ח שכבודם אינו מחול. ונשיכתן וכו'].
הצג קובץ מצורף 20730