ישיבישער של מרן
Well-known member
כרגע לא אפרט במי מדובר.מי זה? לזה היתה כוונת מרן שליט"א בשיעור ביזדים?
ועוד חזון למועד...
כרגע לא אפרט במי מדובר.מי זה? לזה היתה כוונת מרן שליט"א בשיעור ביזדים?
לא דמי האי להאי,מרן שליט"א פעם אמר לי בשיחה ארוכה בקשר לרב מסויים אם אדבר עליו אפרסם אותו, עדיף לא להתייחס. נ"ל שגם כאן הדברים אמורים.
אף יותר מכך!כאן לא מדברים על רב מסוים מדברים על השקפה עקומה שמנחילים לבחורי ישיבות וקל וחומר שיש בזה זילזול במרן ומורשתו
אל תתמם!נגד מה הבעיה בעיקר,
מה שכתבו על כבוד מדומה?
או מה שכתבו על שתלטנות הלכתית על ראשי עם קודש?
כי שני הדברים הללו כלל לא קשורים למרן זיע"א אשר החזיר עטרה ליושנה במלא מובן המילה.
או שהכונה על דבר שנכתב במקום אחר?
אז על מי בדיוק התכוונו ''שטלנות הלכתית'' על הגרב''צ אבא שאול שהולך ע''פ רוב על פי פסקי הבא''ח אולי על הר''מ אליהו שג''כ הולך כהבא''ח על מי הם בדיוק כתבו שם אולי על דוד סתו או חיים אמסלם לא זה לא נראה לי בלשון המעטהנגד מה הבעיה בעיקר,
מה שכתבו על כבוד מדומה?
כי שני הדברים הללו כלל לא קשורים למרן זיע"א אשר החזיר עטרה ליושנה במלא מובן המילה.
אין שום ספק בדבר ועוד חזון למעוד בע''האין כמו מרן שליט"א שיכול להוביל את התנועה גם מבחינת בני התורה, נקודה
אף אחד לא ענה על מה שכתבתי עניינית.נגד מה הבעיה בעיקר,
מה שכתבו על כבוד מדומה?
או שהכונה על דבר שנכתב במקום אחר?
חסר אנשים שמחפשים כבוד מדומה או שתלטנות הלכתית?לא הבנתי מרן רצה כבוד מדומה או שלטנות הלכתית ואם תגיד לי זה לא התכוונו על מרן אז על מי אם כתבו זאת ???
תענה אתה ..........
מרן הגר"ע הררי רפול" שליט"אחסר אנשים שמחפשים כבוד מדומה או שתלטנות הלכתית?
פוק חזי...
במה זה דומה?אבל די, אי אפשר להיתמם עד כדי כך
ברור ופשוט שהם התכוונו למרן זצוק"ל
למה?וחץ מזה שזה מעורר שעט נפש ובוז כלפי הכותב הנ"ל
מה שברור שאתה מסיט את הדיון מהעיקר, תפסיק להתפלסף, ולחברים אני אומר שלא כדי להגיב.גד מה הבעיה בעיקר,
מה שכתבו על כבוד מדומה?
זה כל הדיון!!!מה שברור שאתה מסיט את הדיון מהעיקר, תפסיק להתפלסף, ולחברים אני אומר שלא כדי להגיב.
מקווה שזה יהיה ענייני!כי שני הדברים הללו כלל לא קשורים למרן זיע"א אשר החזיר עטרה ליושנה במלא מובן המילה.
במה?הבעיה שמנחילים לציבור כאילו זו הייתה דרכו של מרן זיע"א ושל מרן הראש"ל ממשיך דרכו!!!
לא ש"ס המציאו את זה?הנני רק כמעיר שאיני זוכר על משהו מלבד מרן זצ"ל ומרן שליט"א שתפסו את המשג להחזיר עטרה ליושנה
אז כנראה מה שכתבבמה?
מה אומרים להם?
הרי אם יגידו לשם דוגמא על מרן הגאון ר' דב לנדא שליט"א כזה דבר,
אף אחד לא ישמע ולא יתייחס!
זה נכון,מה שברור שאתה מסיט את הדיון מהעיקר, תפסיק להתפלסף, ולחברים אני אומר שלא כדי להגיב.