למה הוא פרסם זאת אם מרן בחייו לא דיבר על זה?יש כזה סרטון שהוא אומר זאת (הרב דוד) אני לא מוצא את זה
למה הוא פרסם זאת אם מרן בחייו לא דיבר על זה?יש כזה סרטון שהוא אומר זאת (הרב דוד) אני לא מוצא את זה
אתה לא יודע פרשת שבוע?.?למה הוא פרסם זאת אם מרן בחייו לא דיבר על זה?
הוא אמר שמרן לא הסכים לו לספר זאת אבל מרן אמר לו את זה אחרי שהוא סיפר כברלמה הוא פרסם זאת אם מרן בחייו לא דיבר על זה?
אומרים א"ז דווקא כשבחייו הוא לא היה קדוש....(חלילה)אתה לא יודע פרשת שבוע?.?
אחרי מות קדושים אמור
לא נכון!הוא אמר שמרן לא הסכים לו לספר זאת אבל מרן אמר לו את זה אחרי שהוא סיפר כבר
עיין בסרטוןלא נכון!
רבי דוד אמר בפירוש שלא סיפר על כך עד לפטירתו!!!
אחרי הפטירה הרשה לעצמו לספר לציבור על כך
מרן למד קבלה מר' מרדכי שרעבי, ותקופה מסויימת למד עימם האדמו"ר מבעלזא. ע"ז אין ויכוח. יש הסרטה שהם מדברים ע"ז.גם אם כתב לדוגמא "והמקובלים פסקו" זה לא נקרא שלמד קבלה שהרי א"כ כל אחד היום לומד קבלה...
הוא אומר מפורש שהוא לא סיפר א"ז עד אחר הפטירה!!!מצאתי בסרטון
הוא אמר שמרן לא הסכים לו לספר זאת אבל מרן אמר לו את זה אחרי שהוא סיפר כבר
בסרטון הזה גם אומר שבאמת לא סיפר...עיין בסרטון
זה דבר שהיה ידוע בחייו, כמדומה שבכל הספרים עליו זה כתוב.אתה לא יודע פרשת שבוע?.?
אחרי מות קדושים אמור
מצטרף, כל ספר שקראתי על מרן זצ״ל זה היה כתוב, ושכן חמיו הרב פטאל ביקש ממנו שילמד תורת הסוד.זה דבר שהיה ידוע בחייו, כמדומה שבכל הספרים עליו זה כתוב.
אני מאמין שכבר ענו לך ע״ז. ובכ״ז, לא מובן לי איך רצית שמרן יכניס קבלה בספריו. אלא״כ אתה רוצה שהוא יכתוב כמו הרב מוצפי שכותב קבלה ״בגובה העיניים״. וכאמור לא כן הייתה דרך מרן.אני מעיר דא"כ היה אמור גם להזכיר קבלה מעט בספריו...
ואני שמעתי מאחד מבני מרן שמרן עסק קצת בקבלה ואמר שזה לא בשבילו. כנראה תיקן זאת כבר כמבואר לגבי כמה חכמים.אני באמת מופתע מחברי הפורום ה״מופתעים״.
ודאי שמרן לא פרסם שלא למד קבלה, כיוון שלא מפרסמים זאת. (אלא״כ אתה ראש ישיבת מקובלים או תלמיד מובהק שלו)
אך כמדומני שאין אחד מגדולי רבני הספרדים (וכנראה שה״ה לאשכנזים) של דורנו שלא עוסק בקבלה.