זה נראה שכבודו צעיר לימים וכנראה שמרן היה חי עדין הייתה ילד אבל בכל מערכת בחירות לרשות המקומיות מרן היה מוציא מכתב לתמוך בשס ובמעומד שלהיש למשהו סרטון שבו מרן זצ"ל אומר לבחור בש"ס גם בבחירות העירוניות?
למאי נפקמ?
מרן מצביע בבחירות המקומיות בירושליםיש למשהו סרטון שבו מרן זצ"ל אומר לבחור בש"ס גם בבחירות העירוניות?
אפשר לכתוב את כל הצדדיםמה לעשות שרק צד אחד כותב פה.
מה לעשות שרק צד אחד כותב פה.
ולכן כל דיוניי פה הם על פי מרן זיע"א ולהבדיל מרן שליט"א.הפורום כאן הוא ע''פ דרכו ומורשתו של מרן בלבד ולא נועד לדיון האם מורשת מרן נכונה או לא
כמבואר התקנון הפורום :
''פורום מורשת מרן הוקם ע"י המרכז למורשת מרן - להבין ולהשכיל, כדי לתת במה לדיונים ומשא ומתן בתורתו של מרן רשכבה"ג רבינו עובדיה יוסף זיע"א ותלמידיו ומעתיקי שמועותיו, ובראשם הראש"ל והרה"ר לישראל רבינו יצחק יוסף שליט"א. בנוסף, מטרת הפורום לדון בשאר עניינים תורניים והמסתעף מהם, הכל לאורו ורוחו של מרן רשכבה"ג זיע"א, להיות בית לתלמידיו ההולכים על פיו.''
לכארהו יש לומר שזה תלוי בחקירה מפני מה מרן בחר בש"ס בירושלים האם מצד "החפצא" (ירושלים) או מצד "הגברא" (נציגי ש"ס העושים למען התורה והיהדות ) וצריך לומר שפשוט הדבר שמרן בחר בש"ס מצד הגברא שהרי כל מטרת התנועה הקדושה היא להגדיל תורה שאת זה עושים "הגברא" בנאמנות ובמסירות וכיון שהגענו לכאן אם כן פשוט הדבר שהוא הדין בכל הארץ והדברים ק"ו אם ירושלים שהיא עיר התורה והחסידות מרן בחר ש"ס שאר ערי הארץ לא כל שכן הנלענ"ד כתבתי הצב"י עובדיה.ס נ"ב. בבקשה די למחלוקת בואו נחיה באהבה אחווה שלום ורעות המחלוקות האלה לא מובילים אותנו לשום מקוםלא ראייה לכל הארץ.
תפסיקו עם השטיות הללו ''חפצא'' ''גברא'' צריך להצביע שס בגלל המוסדות וכל המפעל האדיר של שסמצד "החפצא" (ירושלים) או מצד "הגברא" (נ
איך בדיוק הגעת למסקנא הזאת ??????? וחוץ מזה לא באתי בשום פנים ואופן ח"ו להעלות תהיות לגבי ש"ס אני תלמיד נאמן של מו"ר מרן זצ"ל וכל חיי בחרתי ש"ס בלי שום הו"א אחרת "בפלפול" שכתבתי כוונתי הייתה לחזק את הבחירה בש"ס בכל הארץ (בהומור) ולא ח"ו ההפךלפי אותו הכותב הנ"ל מרן בכלל לא הצביע
איך בדיוק הגעת למסקנא הזאת ??????? וחוץ מזה לא באתי בשום פנים ואופן ח"ו להעלות תהיות לגבי ש"ס אני תלמיד נאמן של מו"ר מרן זצ"ל וכל חיי בחרתי ש"ס בלי שום הו"א אחרת "בפלפול" שכתבתי כוונתי הייתה לחזק את הבחירה בש"ס בכל הארץ (בהומור) ולא ח"ו ההפך
אני כ"כ מפריע לך?@פשוט לעזוב
אני כ"כ מפריע לך?