זה בא כתגובה מול התעמולה הדמגוגית האדירה שמנסה להסביר שכאילו הספרדים בישיבות ליטאיות מרגישים סוג ג'.
וזאת במטרה אחת ויחידה לחזק את המוסדות שלהם..
ולא היא בחור בישיבה אשכנזית אם הוא לא חריג הוא מרגיש מצוין ואין שום סיבה שיקריב את חייב רק בשביל הצלחת הרישום של מישהו אחר..
אני אומר בואו נהפוך את הישיבות הספרדיות ליותר טובות מהאשכנזיות!!!!!!!!!!!
איך??
על ידי שהספרדים הטובים הפרומרים הכישרונים נתארגן "ביחד" עם דגש על המילה "ביחד" ונלך לישיבות ספרדיות
זה לא יהיה קל
אבל בכך ניצור מהפכה ועולם הישיבות הספרדי ידמה באיכותו לעולם הישיבות האשכנזי
אם אתה חושב שגם אם כל הספרדים יפסיקו ללכת לישיבות אשכנזיות עדיין ישיבות שלנו יהיו פחות טובות, אתה טועה!
תוסיף לזה את כל המעלות הטובות שלנו ששכחנו אותם או שהשכיחו לנו אותם או ששכנעו אותנו שזה לא חשוב והמציאות טפחה לנו על הפנים
אנחנו לא יודעים לריב גם שהיה מריבה של שס מול מפלגת יחד זה לא החזיק מים מאידך המחלוקת של פונביז מחזיקה 40 שנה וכל תקופה זה רק הולך ומתפצל לעוד פלגים ועוד פלגים עוד חילול ה ועוד חילול ה
ולא אל תגיד לי לשם שמים אני לא קונה את זה
רבותי תפסיקו להתפלפל אנחנו רוצים רפרומה בעולם הספרדי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בואו יחד איתי כל מי שיכול להצטרף וגם מי שחושב שהשנה איבדנו את הרכבת שידע שאני לא ממהר לשום מקום שנה הבאה יש שוב רישום ומעכשיו אני מתחיל לתכננן צעדי כינוסים דרמטיים כינוסים לבחורי שיעור ג ישיבה קטנה אשכנזית
נכון זה עבודת נמלים אבל בשביל מהפכה צריך לעבוד נצטרך להוציא לכנס מכל ישיבה אשכנזית את השש ספרדים שנמצאים בשיעור ג