יצחק כהן הי"ו
Well-known member
קשה לי מאוד שהגר"מ צדקה אחרון.
אבל על זה נאמר אם אין יראת אלוקים במקום הזה ו.................
קשה לי מאוד שהגר"מ צדקה אחרון.
כעת זו הזדמנות מכיוון שאנו בבין הזמנים שאז הציבור יותר פעיל באתרים,
רק יש בעיה שאם ניתן לכולם להצטרף אולי יתחברו לפה אינשי דלא מעלי דאינם הולכים בדרכם של מרן זצוק"ל ומרן הראש"ל שליט"א ויהיה פה בלאגן וירד הרמה של הפורום.
מה נעשה שמו''ר הגר''מ צדקה שליט''א לא היה שייך למרביצי לשעברקשה לי מאוד שהגר"מ צדקה אחרון.
חבל שכת"ר לא מיישם את המשפט שכתוב בכל תגובה שלו:מה נעשה שמו''ר הגר''מ צדקה שליט''א לא היה שייך למרביצי לשעבר
המושג של תלמידי חכמים מרבים שלום בעולם פירושו : שאפילו שיש חילוקי דעות בין חכמים או בין חברי הפורום שגם הם חכמים אפילו הכי צריך לזכור שעדין אנחנו בשלום גם אם זה נראה שיש מחלוקת הכל זה במסגרת הבית מדרש כאן בפורום ולא חלילה באופן אישי לא על אף אחדחבל שכת"ר לא מיישם את המשפט שכתוב בכל תגובה שלו:
"תלמידי חכמים מרבים שלום בעולם"
ומודה ועוזב ירוחם....המושג של תלמידי חכמים מרבים שלום בעולם פירושו : שאפילו שיש חילוקי דעות בין חכמים או בין חברי הפורום שגם הם חכמים אפילו הכי צריך לזכור שעדין אנחנו בשלום גם אם זה נראה שיש מחלוקת הכל זה במסגרת הבית מדרש כאן בפורום ולא חלילה באופן אישי לא על אף אחד
אבל מה לעשות ? שאין מה לענות זה מה שעונים..............
ומאי נפק"מ?@מתלמידי הרשל''צ
לא יודע למה אני כותב לך את זה כאן, אבל ככה יצא, שיהיה.
בספר 'מלך שהשלום שלו', אם אני לא טועה, כתב שמרן זצ"ל היה מתקן בכתב כל פעם שכתב לו 'הרשל"צ' ותיקן ל'הראש"ל'
לדעתי לא תמצא אצל מורך ורבך הגר"י יוסף בשום דוכתא בספריו דאישתמיט שישתמש בראשי תיבות כאלו 'הרשל"צ'.
אולי כדאי לך לתקן.
ומאי נפק"מ?
אולי כדאי לך לתקן.
קדושת המועד
כבר דיברו בזה ועניתי,קשה לי מאוד שהגר"מ צדקה אחרון.
ממש לא יפה.אבל על זה נאמר אם אין יראת אלוקים במקום הזה ו.................
השאלה היא על המקום האחר...ממש לא יפה.
כתבתי שכך העתקתי ממקום אחר.
בכל מקום כל אחד שם את רבותיו קודם,השאלה היא על המקום האחר...
אבל על זה נאמר אם אין יראת אלוקים במקום הזה ו.................
@מתלמידי הרשל''צ
לא יודע למה אני כותב לך את זה כאן, אבל ככה יצא, שיהיה.
בספר 'מלך שהשלום שלו', אם אני לא טועה, כתב שמרן זצ"ל היה מתקן בכתב כל פעם שכתב לו 'הרשל"צ' ותיקן ל'הראש"ל'
לדעתי לא תמצא אצל מורך ורבך הגר"י יוסף בשום דוכתא בספריו דאישתמיט שישתמש בראשי תיבות כאלו 'הרשל"צ'.
אולי כדאי לך לתקן.
ראה כאן (וכאן)ומאי נפק"מ?
אם חכמה אין כאן זיקנה אין כאן?בכל מקום כל אחד שם את רבותיו קודם,
אין לי מושג מה כוונתו.מה הקשר למשפט זה-