@שלמה בן דוד הכהן ראה כאן: https://asif.co.il/wpfb-file/maalyyot-25-184-198-pdf/...
ש שלמה בן דוד הכהן Member 10 ספטמבר (9) 2024 #81 אריאל שמואל אמר: @שלמה בן דוד הכהן ראה כאן: מורשת האב בכתיבתו ההלכתית של רבי אברהם בן הרמב"ם – ספריית אסיף סמכותו של 'משנה תורה' לעומת המקורות התלמודיים בעיני רבי אברהם בן הרמב"ם – ספריית אסיף לחץ כדי להרחיב... ישר כח נשמע מאוד מעניין אבל הנט פרי לא נותן לי
אריאל שמואל אמר: @שלמה בן דוד הכהן ראה כאן: מורשת האב בכתיבתו ההלכתית של רבי אברהם בן הרמב"ם – ספריית אסיף סמכותו של 'משנה תורה' לעומת המקורות התלמודיים בעיני רבי אברהם בן הרמב"ם – ספריית אסיף לחץ כדי להרחיב... ישר כח נשמע מאוד מעניין אבל הנט פרי לא נותן לי
א אריאל שמואל Active member 10 ספטמבר (9) 2024 #82 שלמה בן דוד הכהן אמר: ישר כח נשמע מאוד מעניין אבל הנט פרי לא נותן לי לחץ כדי להרחיב... מצ"ב קבצים מצורפים 26 (1).pdf 161 KB · צפיות: 3 Maalyyot-25-184-198.pdf 242.3 KB · צפיות: 3
ש שלמה בן דוד הכהן Member 10 ספטמבר (9) 2024 #83 מעט אמר: אני חושב שסוף סוף הבנתי אותך. תודה על הבהירות שהוספת לדבריך. זה היה חשוב ומועיל. תן לי לראות שהבנתי אותך במדויק: במילים אחרות אתה אומר שאנו לא משדרים על אותו הגל! הבנתי נכון? לחץ כדי להרחיב... אפשר לומר
מעט אמר: אני חושב שסוף סוף הבנתי אותך. תודה על הבהירות שהוספת לדבריך. זה היה חשוב ומועיל. תן לי לראות שהבנתי אותך במדויק: במילים אחרות אתה אומר שאנו לא משדרים על אותו הגל! הבנתי נכון? לחץ כדי להרחיב... אפשר לומר
ב בדרכי האבות Active member 11 ספטמבר (9) 2024 #84 אדם קדמאה אמר: תפתח אטלס לחץ כדי להרחיב... אין ברצוני להיכנס לנושא זה, זה לא מעניין האשכול.
מ מעט Member 12 ספטמבר (9) 2024 #85 שלמה בן דוד הכהן אמר: אפשר לומר לחץ כדי להרחיב... ויותר מדויק....?