תלמיד הרב "הצעיר ני"ו"
Well-known member
אם תוכל לברר מה ידברו אשמח בפרטי
אם תוכל לברר מה ידברו אשמח בפרטי
כפי שראיתי הרב דוד העיר הערה על ספר הסליחות שהיה בידו.יש קטע שהם מדברים מעניין מה דיברו מי שיכול לשאול את עמר או מישהו שם תע"ב
מהכפי שראיתי הרב דוד העיר הערה על ספר הסליחות שהיה בידו.
אכןמעניין שלא זכור לי שראיתי תמונה של מרן שליט"א ללא בגד עליון. בעוד שממרן זצ"ל יש תמונות רבות ללא בגד עליון, בפרט בעת שהיה שקוד על תלמודו.
האם מרן שליט"א מקפיד בזה יותר?
לא קשור לאשכול של התמונותמרן הראש"ל הגאון הגדול רבינו יצחק יוסף שליט"א בהוראה לציבור: "יש לבנות סוכה כרגיל חרף המצב הביטחוני", "אישה שחרדה בעקבות המצב שבעלה יישן בסוכה-הוא פטור משינה בסוכה".
בצל המתיחות הביטחונית בגבולות הצפון והדרום, הגיעו שאלות רבות אל שולחנו של מרן הראשון לציון הגאון הגדול רבי יצחק יוסף שליט"א בנוגע לקיום מצוות סוכה בימים אלו. בתשובה מקיפה, הורה מרן הראש"ל שליט"א הנחיות ברורות.
![]()
בכללי לדעתי פחות מפורסמות תמונות של מרן שליט"א לומד בחדרו...מעניין שלא זכור לי שראיתי תמונה של מרן שליט"א ללא בגד עליון. בעוד שממרן זצ"ל יש תמונות רבות ללא בגד עליון, בפרט בעת שהיה שקוד על תלמודו.
כתבתי על זה כאן באיזהו מקומןמעניין שלא זכור לי שראיתי תמונה של מרן שליט"א ללא בגד עליון. בעוד שממרן זצ"ל יש תמונות רבות ללא בגד עליון, בפרט בעת שהיה שקוד על תלמודו.
ראה כאן.מעניין שלא זכור לי שראיתי תמונה של מרן שליט"א ללא בגד עליון. בעוד שממרן זצ"ל יש תמונות רבות ללא בגד עליון, בפרט בעת שהיה שקוד על תלמודו.
מרן הראש"ל הגאון הגדול רבינו יצחק יוסף שליט"א בהוראה לציבור: "יש לבנות סוכה כרגיל חרף המצב הביטחוני", "אישה שחרדה בעקבות המצב שבעלה יישן בסוכה-הוא פטור משינה בסוכה".
בצל המתיחות הביטחונית בגבולות הצפון והדרום, הגיעו שאלות רבות אל שולחנו של מרן הראשון לציון הגאון הגדול רבי יצחק יוסף שליט"א בנוגע לקיום מצוות סוכה בימים אלו. בתשובה מקיפה, הורה מרן הראש"ל שליט"א הנחיות ברורות.
הצג קובץ מצורף 26247
זה פתוח, רק באישור מנהלים.מי שיכול לפעול שיפתח את השרשור הקודם של עדכוני מרן לתפעול רגיל אשמח מאד