למה כאב ראשמי הוציא את זה החוצה ועשה מזה כותרות? רוצים עוד פעם כאב ראש עם התקשורת?...
"דווקא בימים שהתקשורת החילונית מסיתה נגדכם, לכו עם 'ויגבה לבכם"מי הוציא את זה החוצה ועשה מזה כותרות? רוצים עוד פעם כאב ראש עם התקשורת?...
אז בא נהיה בטוחים שמרן רבנו הגדול שליט"א ידע שכשאומרים כאלה דברים מול אלפי בני אדם במקום מרכזי ביותר וכו' שוודאי שיצא לתקשורת, וכנראה שטוב שהם ידעו שאנחנו בשלנו ויהי מה! וכמו שאמר מרן בדבריו המדוייקים: "דווקא בימים שהתקשורת החילונית מסיתה נגדכם, לכו עם 'ויגבה לבכם"!!!!!!!מי הוציא את זה החוצה ועשה מזה כותרות? רוצים עוד פעם כאב ראש עם התקשורת?...
יש לי כמה תמונות והסרטות באיכות ירודה (צולם במצלמה ביתית, ומהיציע, במרחק גדול מהבמה), אם לא יעלו כאן תמונות אחרות אשתדל בל"נ להעלות בהמשך.יש עוד תמונות?
ג"א מצטרף להנ"ל, אך אם שמתם לב שבמעמד לא השתתף רב אחד ממועצת חכמי התורה מלבד מרן רבינו שליט"א, וצ"ע.חבר'ה, היה אירוע חזק! [למרות שהייתי משנה ומסיף כמה דברים...]
תודה לכל מי שהביא תמונות והסרטות!
מבקשים מכל מי שיש לו עוד תמונות והסרטות בבקשה לעלות לכאן! הכל!!!!
תביאו את הרב אלבז, הרב יהודה כהן, הרב מחפוד, וכאלו שבקשרים טובים עם הרבג"א מצטרף להנ"ל, אך אם שמתם לב שבמעמד לא השתתף רב אחד ממועצת חכמי התורה מלבד מרן רבינו שליט"א, וצ"ע.
אתה צודק! גם לי זה הפריע. זה פשוט דוחה!!...משגע אותי דבר אחד בעיתון
במקום להשים תמונה של מרן שליט"א עם הרבנים שמים תמונה עם אד"ם.