מרן רבנו
Active member
אתה צודק! גם לי זה הפריע. זה פשוט דוחה!!...משגע אותי דבר אחד בעיתון
במקום להשים תמונה של מרן שליט"א עם הרבנים שמים תמונה עם אד"ם.
אתה צודק! גם לי זה הפריע. זה פשוט דוחה!!...משגע אותי דבר אחד בעיתון
נראה לי [לא בטוח שאני צודק]משגע אותי דבר אחד בעיתון
ובפרט שהנ"ל אמש בחר בתואר מסויים לרבינו מרן שליט"א נגד קול צעקת בני התורה שנכחו בקהל.משגע אותי דבר אחד בעיתון
??ובפרט שהנ"ל אמש בחר בתואר מסויים לרבינו מרן שליט"א נגד קול צעקת בני התורה שנכחו בקהל.
לא יודע מי שם לב, שהנ"ל התחיל לדבר (לבד מצעקת העם) התקרבו שני בחורים שרוצו לומר לו זאת (מתחת לבמה) והאחד מנע מחבירו ממש בכח...ובפרט שהנ"ל אמש בחר בתואר מסויים לרבינו מרן שליט"א נגד קול צעקת בני התורה שנכחו בקהל.
למה לדבר בקודים?ובפרט שהנ"ל אמש בחר בתואר מסויים לרבינו מרן שליט"א נגד קול צעקת בני התורה שנכחו בקהל.
צעקו לו בלי הפסקה שיאמר נשיא המועצת, והוא אמר חבר מועצת...
כן.האם יש ענין להעלות כאן תמונות של רבינו עם אנשים פרטיים??
file:///C:/Users/%D7%9E%D7%A9%D7%AA%D7%9E%D7%A9/Downloads/VID-20250405-WA0007.mp4
זה לא.בקישור שצירפתי בהודעה קודמת - ניתן להעתיק לחיפוש בגוגל וזה פותח את ההסרטה.
אז איך ניתן להעלותזה לא.
זה פותח רק לך, כיון שזה 'קישור' לקובץ שנמצא במחשב שלך, והוא פשוט פותח לך את זה בדפדפן.
לדחוס-לכווץ לקובץ ZIP.אז איך ניתן להעלות
נתיבות: מאות השתתפו בשיעור הכנה לפסח מהראש"ל ונשיא המועצת הגר"י יוסף בביהכנ"ס המרכזי "אוהל יוסף ועטרת ראובן" בניהול איש החסד אלעזר בן דוד. השתתפו: המרא דאתרא הגר"פ בן דוד, הגר"ד חזות, ראש בית ההוראה הספרדי 'טהרת הבית' ורב המושב שוקדה הגר"ר דרעי. המנחה: חבר מועצת העיר אבי דרעי
הצג קובץ מצורף 32117
זה המקום להודות למורשת מרן על כל פועלם להפצת תורתו ושיעוריו של מרן שליט"א.