מעניין אם בפורת יוסף גאולה אכלו בשר ביום שני אשמח בירור!
אם המכתב התפרסם היום, מה מעניין מה היה אתמול?ביררתי כעת עי אחד מהתלמידים אכלו בשר רגיל
והוא אמר שביום חמישי בכללית לא אוכלים בשר בישיבה שם.
מעניין אם בפורת יוסף גאולה אכלו בשר ביום שני אשמח בירור!
אם המכתב התפרסם היום, מה מעניין מה היה אתמול?ביררתי כעת עי אחד מהתלמידים אכלו בשר רגיל
והוא אמר שביום חמישי בכללית לא אוכלים בשר בישיבה שם.
יום ראשון ערב זה כבר היה מוכןאם המכתב התפרסם היום, מה מעניין מה היה אתמול?
לא יודע. יש תאריך על המכתב?יום ראשון ערב זה כבר היה מוכן
אני יודע, תוכל לברר.לא יודע. יש תאריך על המכתב?
השנה היה אמור להיות, אבל מרן שליט"א אמר לבטל בגלל האסון.אבל הגיע הזמן שגם מורשת מרן יעשו הילולה למרן ראש המעיינים רבינו עובדיה יוסף זיעא
גם ביום היא"צ פיקוד העורף אסר על התקהלויות וכו'.השנה היה אמור להיות, אבל מרן שליט"א אמר לבטל בגלל האסון.
סקופ רציני, ישר כח על הכל.השנה היה אמור להיות, אבל מרן שליט"א אמר לבטל בגלל האסון.
ולכן הם אישרו לכסר"ח בתנאי שזה יהיה בלי קהל (רק 30 איש)גם ביום היא"צ פיקוד העורף אסר על התקהלויות וכו'.
היום כבר מותר עד 15 אלף איש.ולכן הם אישרו לכסר"ח בתנאי שזה יהיה בלי קהל (רק 30 איש)
וזה יהיה לפני ההילולה.
אני כותב לך מה הנכד אמר לי.היום כבר מותר עד 15 אלף איש.
דבר שהתפרסם מפני שלושה ואין כוונתי לגנותו אלא לידיעה את הציבור שלא יחשבו שזה כ''כ מכתב דרמתי כמו שציטטת איזה אחד ובנוסף מ''שולעניינך - זה יהיה לשון הרע שפחות חמור מהוצאת שם רע, אז הרווחת.
במקום ביזוי ת"ח אין חוששים ללה"ר. עי' שו"ת שבות יעקב חלק ג סימן צט, הו"ד בקיצור בפת"ש חו"מ סי' יז ס"ק יא.
לא נכון בעליל !!! ואני יודע טוב מאוד מה אני כותבהגר"מ צדקה - ראש ישיבת פורת יוסף מיוזמי המכתב
נכון מאוד !!! ואני יודע טוב מאוד מה אני כותבלא נכון בעליל !!! ואני יודע טוב מאוד מה אני כותב
לא נכון בעליל !!! ואני יודע טוב מאוד מה אני כותב
איזה חמודים אתם !!!נכון מאוד !!! ואני יודע טוב מאוד מה אני כותב
איפה זה?נתי קאליש: תיעוד: האדמו"ר מצאנז פגש בהליכה הלילית את המקובל רבי יעקב עדס ונכנס עמו לבית כנסת הסמוך וישב לשיחה תורנית של חצי שעה בש"ס ופוסקים כשהם מצטטים בע"פ עשרות מראי מקומות בכל מקצועות התורה.
כמה תושבים שהבחינו בדבר נדחפו לתוכו וזכו למחזה נדיר (צילום: א. אייזנבאך).
הצג קובץ מצורף 15907
תמונות יפות מאדנתי קאליש: תיעוד: האדמו"ר מצאנז פגש בהליכה הלילית את המקובל רבי יעקב עדס ונכנס עמו לבית כנסת הסמוך וישב לשיחה תורנית של חצי שעה בש"ס ופוסקים כשהם מצטטים בע"פ עשרות מראי מקומות בכל מקצועות התורה.
כמה תושבים שהבחינו בדבר נדחפו לתוכו וזכו למחזה נדיר (צילום: א. אייזנבאך).
הצג קובץ מצורף 15907