דבר שהתפרסם מפני שלושה ואין כוונתי לגנותו אלא לידיעה את הציבור שלא יחשבו שזה כ''כ מכתב דרמתי כמו שציטטת איזה אחד ובנוסף מ''שולעניינך - זה יהיה לשון הרע שפחות חמור מהוצאת שם רע, אז הרווחת.
במקום ביזוי ת"ח אין חוששים ללה"ר. עי' שו"ת שבות יעקב חלק ג סימן צט, הו"ד בקיצור בפת"ש חו"מ סי' יז ס"ק יא.
לא נכון בעליל !!! ואני יודע טוב מאוד מה אני כותבהגר"מ צדקה - ראש ישיבת פורת יוסף מיוזמי המכתב
נכון מאוד !!! ואני יודע טוב מאוד מה אני כותבלא נכון בעליל !!! ואני יודע טוב מאוד מה אני כותב
לא נכון בעליל !!! ואני יודע טוב מאוד מה אני כותב
איזה חמודים אתם !!!נכון מאוד !!! ואני יודע טוב מאוד מה אני כותב
איפה זה?נתי קאליש: תיעוד: האדמו"ר מצאנז פגש בהליכה הלילית את המקובל רבי יעקב עדס ונכנס עמו לבית כנסת הסמוך וישב לשיחה תורנית של חצי שעה בש"ס ופוסקים כשהם מצטטים בע"פ עשרות מראי מקומות בכל מקצועות התורה.
כמה תושבים שהבחינו בדבר נדחפו לתוכו וזכו למחזה נדיר (צילום: א. אייזנבאך).
הצג קובץ מצורף 15907
תמונות יפות מאדנתי קאליש: תיעוד: האדמו"ר מצאנז פגש בהליכה הלילית את המקובל רבי יעקב עדס ונכנס עמו לבית כנסת הסמוך וישב לשיחה תורנית של חצי שעה בש"ס ופוסקים כשהם מצטטים בע"פ עשרות מראי מקומות בכל מקצועות התורה.
כמה תושבים שהבחינו בדבר נדחפו לתוכו וזכו למחזה נדיר (צילום: א. אייזנבאך).
הצג קובץ מצורף 15907
אולפני ערוץ 14, בתל אביב זה וודאי כי במודעין היה באותו זמן שידור של י.מואגב, זה לא היה באולפני 14 כמו שנאמר אלא באולפן אחר בתל אביב
אני לא חושב שיש טעם להתווכח על סעיף שולי כזה, מה שכן יפה שיש לך את האומץ להתווכח בדברים שאין לך מושג בהם ושמעת מנכד ששמע מפלוני ששמע מאלמוני איזה הווה אמינאאולפני ערוץ 14, בתל אביב זה וודאי כי במודעין היה באותו זמן שידור של י.מ
אני לא חושב שיש טעם להתווכח על סעיף שולי כזה, מה שכן יפה שיש לך את האומץ להתווכח בדברים שאין לך מושג בהם ושמעת מנכד ששמע מפלוני ששמע מאלמוני איזה הווה אמינא
אבי רבינא: מרגש! ביום רביעי הקרוב ערב ר"ח - עשרות אלפים יגיעו לתפילת יו"כ ברחבת הכותל המערבי לפדיון שבויים ולמען החזרת החטופים. ישתתפו: גדולי ישראל, ראשי ישיבות, הרבנים הראשיים, רב הכותל ומשפחות החטופים.
הצג קובץ מצורף 16139
רבי משה בכסא גלגלים?
איני יודע.רבי משה בכסא גלגלים?