• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

במחיצתם של רבותינו גדולי ומנהיגי הדור שליט"א

ישראל כהן: 24 שעות לעצרת הרבבות בכותל המערבי - הרה״ר לישראל הגר״ד לאו עצר לראשונה באופן חריג ישיבת בין דין, כינס את הדיינים ומשפחות החטופים בלשכתו וערך תפילה לשובם. הרב הראשי בקריאה נרגשת לציבור הרחב: ״ליבנו יוצא אל המשפחות, אני מבקש לקרוא לכל הציבור להצטרף מחר לתפילה בכותל, כולנו נעמוד ביחד ונתפלל לבורא עולם שישובו בנים ובנות הביתה, שיחזרו בריאים ושלמים ושיתחיל החודש החדש בבשורות טובות״.​

IMG_20240109_191900_551.jpg

איתי גדסי: נדיר ומרגש! זקן ראשי הישיבות הגאון הצדיק רבי משה צדקה ר״י פורת יוסף למשפחות החטופים - ״אנחנו מתפללים כל יום שהחטופים ישוחררו. חשוב מאוד תפילה בציבור, חשוב מאוד שהציבור יגיע מחר להתפלל בכותל למען שחרורם במהרה״.​

הצג קובץ מצורף 16183

משהו אמר לי שגם אמו של החטוף נכנסה היום לחדרו.

אפשר לראות זה בצד שמאל.

יש עוד תמונות שאני אישית לא מאמין להם.
איך הרב שליטא דאג להם למקום לתפילת מנחה, קרא עימם תהילים.
פשוט כרחם אב על פנים.

באגב מי שארגן זאת זה יהודה חזן מיודענו.

מי שאם הכובע זה אישה לא להתבלבל.

מעניין אותי לדעת מי ה זה המשפחות?
ישראל כהן: 24 שעות לעצרת הרבבות בכותל המערבי - הרה״ר לישראל הגר״ד לאו עצר לראשונה באופן חריג ישיבת בין דין, כינס את הדיינים ומשפחות החטופים בלשכתו וערך תפילה לשובם. הרב הראשי בקריאה נרגשת לציבור הרחב: ״ליבנו יוצא אל המשפחות, אני מבקש לקרוא לכל הציבור להצטרף מחר לתפילה בכותל, כולנו נעמוד ביחד ונתפלל לבורא עולם שישובו בנים ובנות הביתה, שיחזרו בריאים ושלמים ושיתחיל החודש החדש בבשורות טובות״.​

הצג קובץ מצורף 16192

ישי כהן: פרסום ראשון: שר הדתות מיכאל מלכיאלי מבקש להאריך (בחקיקה) את כהונת הרבנים הראשיים עד לי"ז אב, ולמעשה לדחות את הבחירות לרבנות הראשית בחצי שנה נוספת. הרבנים המכהנים ישלימו 11 שנים בתפקיד.
עם כל הדחיות הללו, רק שלא תיפול הממשלה בינתיים ונלך לבחירות ולפיד והשמאל ימנו את "הרבנים הראשיים" לטעמם.

לקראת עצרת הרבבות בכותל המערבי - הגיעו הערב משפחות החטופים לבתי מרנן ורבנן גדו״י להתברך. המשפחות נכנסו לחברי מועצת גדולי התורה מרן ראש הישיבה הגרב״ד פוברסקי, ראש הישיבה הגר״ש שטיינמן, חבר מועצת חכמי התורה הגר״ש מחפוד, הראשל״צ הגרש״מ עמאר ורבה של ב״ב הגר״מ בן שמעון.

גדולי ישראל חיזקו את המשפחות וקראו לכל הציבור להגיע מחר ב-15.30 לרחבת הכותל המערבי, להצטרף לתפילת הרבבות למען שחרור החטופים. לבני המשפחות התלוו: הרב דוד דרוק יו״ר ארגון 'כיסופים', הרבנית ריקי סיטון מארגון ׳איילת השחר׳ ואיש התקשורת ישראל כהן העומדים בקשר רציף עם משפחות החטופים, תחת היוזמה ׳ופדויי ה׳ ישובון׳.

IMG_20240109_215823_571.jpg

ישראל כהן: משלחת של רבנים ויועצים מארגון ׳בוני עולם׳ קיימה היום דיון הלכתי אצל רבני ב״ב לחיזוק הפיקוח במעבדות. המשלחת ביקרה אצל רבני העיר וחברי ועדת ההלכה של הארגון: הגרח״ד לנדאו, הגרש״צ רוזנבלט והגר״מ בן שמעון. הגר״נ בן שמעון והגר״ע פריד (צילום: יהודה פרקוביץ).​

IMG_20240109_220045_293.jpgIMG_20240109_220222_340.jpgIMG_20240109_220219_514.jpgIMG_20240109_220040_175.jpg

קבצים מצורפים

• הרב שלמה מחפוד ביישוב בארי.zip
    495.9 KB · צפיות: 12
מעמד הרבבות ההיסטורי!
מעל 50.000 איש השתתפו בעצרת הענק ברחבת הכותל המערבי לשובם של החטופים בריאים ושלמים.
המעמד נערך בהשתתפות הרבנים הראשיים לישראל הראשל״צ הגר״י יוסף והגר״ד לאו, רב הכותל המערבי הגר״ש רבינוביץ ובמעמד גדולי ישראל, ראשי ישיבות, שרים ואישי ציבור.
נציגי משפחות החטופים כובדו באמירת פרקי התהילים (צילום: יעקב כהן).

נערך לאחרונה על ידי מנחה:
מעמד הרבבות ההיסטורי!
מעל 50.000 איש השתתפו בעצרת הענק ברחבת הכותל המערבי לשובם של החטופים בריאים ושלמים.
המעמד נערך בהשתתפות הרבנים הראשיים לישראל הראשל״צ הגר״י יוסף והגר״ד לאו, רב הכותל המערבי הגר״ש רבינוביץ ובמעמד גדולי ישראל, ראשי ישיבות, שרים ואישי ציבור.
נציגי משפחות החטופים כובדו באמירת פרקי התהילים (צילום: יעקב כהן).

הצג קובץ מצורף 16311
שוב תמונות של נשים?

הגאון רבי אברהם יוסף מרא דאתרא חולון בקביעת מזוזות במרכז הרפואי החדש של מכבי בכיכר סטרומה בחולון, יחד עם הרה"ג יוסף ארביב רב קהילות סוכת שלום, "אני רוצה להודות לראש המחוז ד''ר חגי פרנקל על הפיתוח המשמעותי של שירותי מכבי בעיר בשנים האחרונות, ועל ההשקעה בשירות האישי לכל חבר מכבי בעיר"

IMG_20240112_123739_869.jpg

משה ויסברג: האדמו"ר רבי שלמה בוסו נושא את המשא המרכזי בהילולא המסורתית לכבוד זקנו ה'בבא סאלי' במרכז מוסדות 'כנסת ישראל' במבשרת ציון, במעמד רבה של מבשרת הגר"ש בן עזרא, ראש המוסדות הגר"י קניג, הגרש"ד וואלקין השר יצחק וסרלאוף, ח"כ יוני משרקי, הנגיד אמנון אהרונוב ידידי המוסדות ובני הקהילה

IMG_20240112_123829_485.jpg

חזור
חלק עליון