Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
הערה: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
"המרכז למורשת מרן" שמח לבשר לציבור היקר על פתיחת קבוצת הצ'אט "מורשת מרן אונליין" בה יובאו חדשות ועדכונים מעולם התורה, וכן תכנים תורניים מעניינים כולל קטעי וידאו, תמונות והנעשה בעולם הישיבות.
אני לא חושב שיש טעם להתווכח על סעיף שולי כזה, מה שכן יפה שיש לך את האומץ להתווכח בדברים שאין לך מושג בהם ושמעת מנכד ששמע מפלוני ששמע מאלמוני איזה הווה אמינא
אני לא חושב שיש טעם להתווכח על סעיף שולי כזה, מה שכן יפה שיש לך את האומץ להתווכח בדברים שאין לך מושג בהם ושמעת מנכד ששמע מפלוני ששמע מאלמוני איזה הווה אמינא
אבי רבינא: מרגש! ביום רביעי הקרוב ערב ר"ח - עשרות אלפים יגיעו לתפילת יו"כ ברחבת הכותל המערבי לפדיון שבויים ולמען החזרת החטופים. ישתתפו: גדולי ישראל, ראשי ישיבות, הרבנים הראשיים, רב הכותל ומשפחות החטופים.
אבי רבינא: מרגש! ביום רביעי הקרוב ערב ר"ח - עשרות אלפים יגיעו לתפילת יו"כ ברחבת הכותל המערבי לפדיון שבויים ולמען החזרת החטופים. ישתתפו: גדולי ישראל, ראשי ישיבות, הרבנים הראשיים, רב הכותל ומשפחות החטופים.
ישראל כהן: היומונים הבוקר על התפילה ביום רביעי הקרוב ערב ר״ח ברחבת הכותל - עשרות אלפים יגיעו לתפילת יו״כ ולפדיון שבויים למען החזרת החטופים. ישתתפו: גדולי ישראל, ראשי ישיבות, הרבנים הראשיים, רב הכותל ומשפחות החטופים.
ישי כהן: פרסום ראשון: שר הדתות מיכאל מלכיאלי מבקש להאריך (בחקיקה) את כהונת הרבנים הראשיים עד לי"ז אב, ולמעשה לדחות את הבחירות לרבנות הראשית בחצי שנה נוספת. הרבנים המכהנים ישלימו 11 שנים בתפקיד.
נתי קאליש: הרבנים הראשיים לישראל הגר"י יוסף שליט"א והגר"ד לאו שליט"א יוצאים בקריאה לציבור הרחב להשתתף בעצרת תפילה וזעקה שתתקיים בשבוע הבא, יום רביעי ערב ראש חודש שבט ברחבת הכותל המערבי
משה ויסברג: ימים ספורים לאחר שעבר הליך רפואי מורכב, מספר חכם יצחק אבא שאול בעל ה'שמחה לאיש' ומגדולי חכמי התורה לתלמידיו הקרובים שעלו לבקרו, ושמעו ממנו על מורו ורבו חכם מנצור בן שמעון זצ"ל, שיום פקידת שנתו חל השבוע
משה ויסברג: ימים ספורים לאחר שעבר הליך רפואי מורכב, מספר חכם יצחק אבא שאול בעל ה'שמחה לאיש' ומגדולי חכמי התורה לתלמידיו הקרובים שעלו לבקרו, ושמעו ממנו על מורו ורבו חכם מנצור בן שמעון זצ"ל, שיום פקידת שנתו חל השבוע