>> לרכישת המהדורה הדיגיטלית, לחצו כאן.
>> לרכישת המהדורה המודפסת, לחצו כאן (רכישה מוקדמת, אי"ה הספר אמור להגיע מהדפוס בימים הקרובים).
אם אתה מדבר על תחילת הספר, קראתי,האם כבודו טרח לקרוא ההקדמה של המו"ל של ספר מקבציאל? כדאי לכל תלמיד של מרן זיע"א.
אמור להיות לך מאוד מובן למה למרות יש את הספר. וכי בגלל שרב בן זמננו הוסיף מאמר משלו בסוף הוא לא יחזיק ספר של הבן איש חי בביתו?אם אתה מדבר על תחילת הספר, קראתי,
משה ויסברג: מרן ראש הישיבה הגאון הרב מאיר מאזוז הערב בחלוקת דמי חנוכה למאות באי בית מדרשו
הצג קובץ מצורף 15036
הכתבה מתוך כיכר השבת
מֶלֶךְ בְּיָפְיוֹ תֶּחֱזֶינָה עֵינֶיךָוְהִדְלִיקוּ נֵרוֹת בְּחַצְרוֹת קָדְשֶׁךָ: מרן הראשון לציון, הרב הראשי לישראל הגאון הגדול רבי יצחק יוסף שליט"א בהדלקת נרות חנוכה הערב בביתו (צילום: יעקב כהן).
הצג קובץ מצורף 15030
הסקופ זה שיש לו ספרים של דרשו
יש לו גם את המשנ"ב שלהם, כפי שהראו כאן בעבר תמונה.
למיטב ידיעתי אין רב להרצליה כרגע...ישראל כהן: רבה הראשי של הרצליה הגאון רבי אליהו אסולין בניחום אבלים אצל תושב העיר, חבר קבינט המלחמה, השר והרמטכ״ל לשעבר גדי אייזנקוט שבנו גיבור ישראל גל מאיר נהרג בלחימה בעזה
הצג קובץ מצורף 15058
זה לא בניה מלאכותית הוא פשוט צילם מסך ומחק כמה שורות והעלה לוורד והוסיף את המילים שלוזה ההשפעות של הבינה המלאכותית.
יפה. בו"הזה לא בניה מלאכותית הוא פשוט צילם מסך ומחק כנה שורות והעלה לוורד והוסיף את המילים שלו
ברוך השם אני טיפל'ה מבין בזה למרות גילי המופלג (כיתה מתחת מרן שליט''א ) בגלל שהנכד לימד את הסבא קצתיפה. בו"ה
סרטון משנה שעברהתיעוד מיוחד
צפו: הגר"מ מאזוז בחלוקת דמי חנוכה לבאי בית מדרשו
מרן ראש הישיבה הגאון הרב מאיר מאזוז שליט"א הערב בחלוקת דמי חנוכה למאות באי בית מדרשו • צפו
תיעוד מיוחד > צפו: הגר"מ מאזוז בחלוקת דמי חנוכה לבאי בית מדרשו | המחדש | כל החדשות והעדכונים
מרן ראש הישיבה הגאון הרב מאיר מאזוז שליט"א הערב בחלוקת דמי חנוכה למאות באי בית מדרשו • צפוhm-news.co.il
מסכן הרב עדס הוא לא מתמודד על כלום...משה ויסברג: בדרך לניצחון עוברים במרכז הרב: שלושת המועמדים בתמונה אחת. הגאון הרב יהודה דרעי המתמודד לתפקיד הרב הראשי, הגאון הרב יעקב שפירא המתמודד גם הוא מטעם הציונות הדתית וראש העיר משה ליאון המתמודד שוב אחרי כהונה מוצלחת
הצג קובץ מצורף 15059
גם למיטב ידיעתי.למיטב ידיעתי אין רב להרצליה כרגע...
מהשנה!!סרטון משנה שעברה
דווקא לא... פשוט ערכתי את ה-HTML של האתר.זה לא בניה מלאכותית הוא פשוט צילם מסך ומחק כנה שורות והעלה לוורד והוסיף את המילים שלו
לא מבין ב באיצ'טי'אםאל ובכל זה אני כבר זקן...דווקא לא... פשוט ערכתי את ה-HTML של האתר.
אה"נ, אולי תבקש מהנכד שיסביר...לא מבין ב באיצ'טי'אםאל ובכל זה אני כבר זקן...