במחיצתם של רבותינו גדולי ומנהיגי הדור שליט"א

משה ויסברג: ראש הישיבה הגאון הצדיק רבי יהודה כהן חבר מועצת חכמי התורה משתתף כעת בחתונת נכדתו של הגאון רבי יצחק כהן רב שכונת שמואל הנביא בירושלים, בת לחתנו הרב שלומי דהן עם בן יו"ר סיעת ש"ס ח"כ ינון אזולאי

IMG_20231212_225056_691.jpg

משה ויסברג: ראש הישיבה הגאון הצדיק רבי יהודה כהן חבר מועצת חכמי התורה משתתף כעת בחתונת נכדתו של הגאון רבי יצחק כהן רב שכונת שמואל הנביא בירושלים, בת לחתנו הרב שלומי דהן עם בן יו"ר סיעת ש"ס ח"כ ינון אזולאי

הצג קובץ מצורף 15068
מה שלום הגר"י כהן והאם מה שהוא שם מסכה זה קשור למחלתו?

ר @בנימין לוריא הי'ו נראה לי שהבנתי אבל איך מגיעים למצב שאפשר לערוך את הHTML
אשמח להסבר כתוב
לא נראה לי שזה כ"כ נפק"מ, ק"ו לא כאן.
עכ"פ, כשה-HTML נמצא בפנקס הרשימות אתה יכול לשנות את מה שיש ולהחליף.
אז אחרי שהורדתי את האתר הנ"ל ב-HTML חיפשתי איפה כתוב את הכותרות ותוכן ההודעה וכד' והחלפתי למה שרציתי.

הכתבה מתוך כיכר השבת

זה מה שהעלו אצלנו בקבוצה,
לבקש שם שגם יעלו גם כל תמונה בנפרד. כדי שאעלה כאן? (כדי שאדע אם יש ביקוש, אז המעוניינים שייתנו לייק להודעה זו)
שלחו לי קישור פתוח לחסומים, אז אין צורך בהבאת התמונות.
וכל הרוצה ליטול יבוא ויטול.

הדלקת נר שביעי של חנוכה הערב בכותל המערבי בראשות הראשון לציון ורבה של ירושלים הרב שלמה משה עמאר שליט"א רבנים, שרים ואישי ציבור (תיעוד: הקרן למורשת הכותל).

GBPlL9YWsAAki8H.jpg
GBPlOO8WwAEKWUG.jpgGBPlNirX0AA503k.jpg
IMG_20231213_214816_879.jpg

נערך לאחרונה:
איך עושים את ה@ הזה שמבליט את שם הכותב ?
פשוט אתה עושה @ ומיד - ללא רווח, אתה כותב את שמו של מי שאתה מעונין לכתוב.
והרווח בזה, שמי שהבלטת את שמו, הוא מקבל הודעה שמישהו הזכיר את שמו, ואז הוא רץ לקרוא מה כתבו...

הערב התקיים ערב חנוכה מרומם בישיבת אור דוד בבני ברק בהשתתפות רה״י הגר״ד זר, מזכה הרבים ר״מ פתח הדביר הגר״ל גלזר, משגיח הישיבה הגר״מ מזוז, הגר״י סרי, רבנים, אנשי ציבור נוספים ותלמידי הישיבה. (קרדיט תצלום: נועם אליהו)

IMG_20231214_004007_871.jpg

חזור
חלק עליון