>> לרכישת המהדורה הדיגיטלית, לחצו כאן.
>> לרכישת המהדורה המודפסת, לחצו כאן (רכישה מוקדמת, אי"ה הספר אמור להגיע מהדפוס בימים הקרובים).
מי שזה ממש מעניין אותו, שילחץ כאן...אל דאגה,
אני לא זקן בכלל (עדיין לא 40 לאורך ימים)
וגם אני לא מבין ..
לי אין נכד שיסביר,
הילדים לא מבינים בזה ...
מה שלום הגר"י כהן והאם מה שהוא שם מסכה זה קשור למחלתו?משה ויסברג: ראש הישיבה הגאון הצדיק רבי יהודה כהן חבר מועצת חכמי התורה משתתף כעת בחתונת נכדתו של הגאון רבי יצחק כהן רב שכונת שמואל הנביא בירושלים, בת לחתנו הרב שלומי דהן עם בן יו"ר סיעת ש"ס ח"כ ינון אזולאי
הצג קובץ מצורף 15068
לא נראה לי שזה כ"כ נפק"מ, ק"ו לא כאן.ר @בנימין לוריא הי'ו נראה לי שהבנתי אבל איך מגיעים למצב שאפשר לערוך את הHTML
אשמח להסבר כתוב
מהקורונה תמיד עם מסיכה.מה שלום הגר"י כהן והאם מה שהוא שם מסכה זה קשור למחלתו?
שלחו לי קישור פתוח לחסומים, אז אין צורך בהבאת התמונות.הכתבה מתוך כיכר השבת
זה מה שהעלו אצלנו בקבוצה,
לבקש שם שגם יעלו גם כל תמונה בנפרד. כדי שאעלה כאן? (כדי שאדע אם יש ביקוש, אז המעוניינים שייתנו לייק להודעה זו)
פשוט אתה עושה @ ומיד - ללא רווח, אתה כותב את שמו של מי שאתה מעונין לכתוב.איך עושים את ה@ הזה שמבליט את שם הכותב ?
איזה רגל ראשון..............ואז הוא רץ לקרוא מה כתבו...
מחמם מנועים לקראת הבחירות?משה ויסברג: אמש במעמד הדלקת נרות חנוכה בחצר האדמו"ר רבי רפאל אבוחצירא: ראש העיר אשדוד ד"ר יחיאל לסרי עם נציגי אגודת ישראל סגר"ע יחיאל וינגרטן ושמואל שוק.
הצג קובץ מצורף 15139
משה ויסברג: אמש במעמד הדלקת נרות חנוכה בחצר האדמו"ר רבי רפאל אבוחצירא: ראש העיר אשדוד ד"ר יחיאל לסרי עם נציגי אגודת ישראל סגר"ע יחיאל וינגרטן ושמואל שוק.
הצג קובץ מצורף 15139
למה? נראה לי שהאדמו"ר רבי רפאל אבוחצירא נכלל ב"רבותינו גדולי ומנהיגי הדור שליט"א"...לכאורה למחיקה.