רק אני לא מצליח לראות את התמונות של כל ההודעות מכאן והלא'?'זופניק בכיכר':
את המקובל הרב יצחק בצרי ראינו מתחדש עם המבורג חדש לכבוד החג.
![]()
אתה לא יודע.אינו נכון כלל.
- קה''ק- אני מקווה שלא נהפכנו לחסידים.היום הגיע אריה דרעי יחד עם חברי סייעת ש"ס בירושלים
למעונו של מרן קה"ק הגר"א סלים שליט"א - מחברי נשיאות מועצת החכמים.
מברור עם ראשי קהילת היכלי התורה ואיגוד עמלי תורה נאמר לי שמרן הרב צדקה היה אמור לבוא והאירוע תואם אתו לחלוטין, לפני האירוע באו אנשים ואמרו לרב שזה אירוע פוליטי לקראת הבחירות, ולכן הרב ביקש הבהרות מהמארגנים ואכן כמו שבאמת תוכנן מראש הובהר לרב שזה לא אירוע פוליטי ולכן הרב צדקה לא התנגד כלל לקיומו של האירוע, ואף לאחר מעשה כולם נוכחו לראות שלא היה לאירוע שום קשר לפוליטיקה, והכל היה תורני לחלוטין, מלבד סמל התנועה שס שעיטר בכבוד את המודעות ככאלו שלקחו חסות על האירוע, ואף גם נאמר לרב צדקה לפני קיום האירוע. כל פרסום אחר אינו נכון כלל,אתה לא יודע.
אני הייתי עם הרב באותו היום.מברור עם ראשי קהילת היכלי התורה ואיגוד עמלי תורה נאמר לי שמרן הרב צדקה היה אמור לבוא והאירוע תואם אתו לחלוטין, לפני האירוע באו אנשים ואמרו לרב שזה אירוע פוליטי לקראת הבחירות, ולכן הרב ביקש הבהרות מהמארגנים ואכן כמו שבאמת תוכנן מראש הובהר לרב שזה לא אירוע פוליטי ולכן הרב צדקה לא התנגד כלל לקיומו של האירוע, ואף לאחר מעשה כולם נוכחו לראות שלא היה לאירוע שום קשר לפוליטיקה, והכל היה תורני לחלוטין, מלבד סמל התנועה שס שעיטר בכבוד את המודעות ככאלו שלקחו חסות על האירוע, ואף גם נאמר לרב צדקה לפני קיום האירוע. כל פרסום אחר אינו נכון כלל,
מה שהרב לא הגיע זה בגלל שמלכתחילה אמר שלא בטוח שירגיש מספיק טוב ויתכן שלא יבוא בפרט שהיה בבי"ח בתקופה האחרונה וצריך לשמור על כוחותיו.
זה לא מה שיש לדון בעת צרה זואני הייתי עם הרב באותו היום.
וזה לא מה שאמרו.
יהודה חזןמי זה שעם הרב דוד?