Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
הערה: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
"המרכז למורשת מרן" שמח לבשר לציבור היקר על פתיחת קבוצת הצ'אט "מורשת מרן אונליין" בה יובאו חדשות ועדכונים מעולם התורה, וכן תכנים תורניים מעניינים כולל קטעי וידאו, תמונות והנעשה בעולם הישיבות.
'איצקוביץ' בהמחדש': הדובר של הרבנים הראשים ירח טוקר, נצפה בדו שיח עם הראשל"צ הגר"י יוסף, בכניסה ל-'יד ושם' שם נערכה ישיבת מועצת הרבנות לרגל יום הקדיש הכללי.
'איצקוביץ' בהמחדש': הדובר של הרבנים הראשים ירח טוקר, נצפה בדו שיח עם הראשל"צ הגר"י יוסף, בכניסה ל-'יד ושם' שם נערכה ישיבת מועצת הרבנות לרגל יום הקדיש הכללי.
אני לא מכיר אף אחד שם,
אבל בהחלט יכול להיות שהוא דובר של כולם,
מה הבעיה ??
פעם ככה ופעם הפוך, ופעם הפוך,
אלא שק"ק האם זה תלוי במי שמשלם יותר או במי שמשלם בזמן או בקידומים למיניהם, או ב..
שוב, אני רק מתבדח קצת, לא מכיר אף אחד !
אני לא מכיר אף אחד שם,
אבל בהחלט יכול להיות שהוא דובר של כולם,
מה הבעיה ??
פעם ככה ופעם הפוך, ופעם הפוך,
אלא שק"ק האם זה תלוי במי שמשלם יותר או במי שמשלם בזמן או בקידומים למיניהם, או ב..
שוב, אני רק מתבדח קצת, לא מכיר אף אחד !
יוסי שטארק: בקשת הזמנה מפתיעה לחתונה: בימים אלו מתקבל הנער שחולץ וטופל ע״י ׳יד לאחים׳ עם אמו היהודיה בבתיהם של גדולי ישראל להתברך לקראת הגיעו לגיל המצוות - הראשון לציון הגר״י יוסף התרגש מאד וביקש מהנער לעלות לתורה בבית מדרשו ובעתיד שיזמין אותו לחתונתו
שימי שפר: הנער שחולץ במבצע חשאי שפרטיו עדיין חסויים ע״י ׳יד לאחים׳ עם אמו היהודיה, ממשיך לפקוד את בתי גדולי ישראל לקראת הגיעו לגיל מצוות. בביקור מיוחד בבית הגרמ״ש אדלשטיין התפעל הרב מעומק ידיעותיו וביקש שיזמינו אותו להכתרה כאשר הנער יתמנה לרב בישראל.
ספר תורה שרוי בצער הציבור מתבקש להרבות בתפילה ובתחנונים ובלימוד התורה הק' לרפואת מרן ראש ישיבת "קול יעקב" וחבר מועצגה"ת הגאון הגדול רבי יהודה בן חיה אסתר עדס שליט"א בתושח"י שנמצא בבית החולים מזה כשבוע, וכבר למעלה משבועיים שסובל ייסורים קשים, ובפרט היום שצריך לעבור טיפול רפואי משמעותי
נתי קאליש: שר הדתות מיכאל מלכיאלי עלה להתייעצות וברכה במעונו של הגאון רבי יהודה כהן שליט"א חבר מועצת חכמי התורה. במהלך הביקור אמר רה"י: "משרד הדתות עשה קידוש ה' גדול אחרי הטבח הנורא".
אורי יוסף: בימים אלו מתקבל הנער שחולץ וטופל ע״י ׳יד לאחים׳ עם אמו היהודיה בבתיהם של גדולי ישראל להתברך לקראת הגיעו לגיל המצוות, בעליה למעונו של ראש הישיבה הגר"מ מאזוז בירכו הרב נרגשות ובירך גם את פעילי הארגון אשר פרשו בפני הרב את פעילותם המיוחדת בימים אלו