אני גם מאד ישמח!יש למישהו שיעורים כנ"ל על אבן העזר וחו"מ ?
תודה רבה
אני גם מאד ישמח!יש למישהו שיעורים כנ"ל על אבן העזר וחו"מ ?
תודה רבה
על מה? והאם זה מהמקורות עד ההלכה למעשה? וכן מה האורך של השיעורים? אשמח מאד לדעת!יש את הרב יעקב יוסף בקול הלשון ממש סעיף אחר סעיף
אתה יכול להיכנס לאתר שלהם ולבדוק הכלעל מה? והאם זה מהמקורות עד ההלכה למעשה? וכן מה האורך של השיעורים? אשמח מאד לדעת!
אם אתה רוצה יש באתר של "כולל ענב" שיעורים על חלקים גדולים מחושן משפט (מהמקורות עד הלכה למעשה)אני גם מאד ישמח!
גם אני מצטרףאני גם מאד ישמח!
לא מתאים למבחןהרב אלקובי, מעביר נפלא על חומר מבחני הרבנות:
אם תרצה חלק מן השיעורים הורדתי אוכל לשלוח לך.![]()
רבנות | Israël | כולל יד שאול
אתר כולל יד שאול מגיש לפני הציבור שיעורים בהלכות איסור והיתר, נדה, חופה וקידושין, שבת, אבלות, . .שמחות, מלה, גרות, פרשת השבוע, דרכי פסיקה ועוד על סדר השלחן ערוךwww.kollelyadshaoul.com.
באמת נפלא!
מנסיון במבחנים קודמים- לצערי הגדול לא מצאתי מגיד שיעור שמוסר בצורה שכבודו מתאר.האם יש מישהו שהקליט טור בית יוסף, שו"ע ונו"כ, משנ"ב וכדו' בנושאי הרבנות (ציטוטים או סיכומים בעל פה) שאפשר להאזין ולחזור מהם תוך כדי נסיעה, הכנות לשבת וכדו'?
באתר "סמיכה" (בשלוחת "קישורים לאתרים") יש הרבה שיעוריםמנסיון במבחנים קודמים- לצערי הגדול לא מצאתי מגיד שיעור שמוסר בצורה שכבודו מתאר.
הכי טוב שאפשר לעשות- לעבור בקול הלשון לפי סימנים ולמצוא מג"ש שמוסר משנ"ב ומביא קצת ראשונים שאולי מצוטטים בביה"ל.
וודאי שבצורה כזו יש לשומע יותר תועלת משמיעת פוסקי זמננו ונידונים חשובים מאוד אך לא רלוונטים למבחן הקרב ובא.
.
אשמח מאוד אם מצאת משהו בסגנון שתיארת- שתשתף את כולנו.
עברתי על הכל שם, לא רלוונטי.אולי מישהו יכול לפעול בעניין ויבוא על שכרו בזה ובבא