מי מדריך/ מפקח על המו"צים שם?אגב, בחור אמר לי שהתקשר לקו ההלכה הספרדי (כמה פעמים) ואמרו לו שמותר להסתפר ביום שישי ועדיף להחמיר.
מי מדריך/ מפקח על המו"צים שם?אגב, בחור אמר לי שהתקשר לקו ההלכה הספרדי (כמה פעמים) ואמרו לו שמותר להסתפר ביום שישי ועדיף להחמיר.
@הרב אושרי אזולאימי מדריך/ מפקח על המו"צים שם?
ואו זה גיים צ'נג'ר גדול!למנהג תימן: האם מותר להתגלח בערב שבת ראש חודש אייר? - אתר המאורות
הגאון רבי אורן צדוק שליט"א עם הפרטים המלאים והתשובה בה הוא מכריע שהדבר תלוי במנהגי הקהילות | הפרטים המלאים לק"י, יום חמישי לסדר 'וגלח את כל שערו', התשפ"גkav.meorot.netהבהרה: לעניין ההיתר בתספורת בערב שבת וראש חודש אייר | הרב אורן צדוק - אתר המאורות
הבהרה: לעניין ההיתר בתספורת בערב שבת וראש חודש אייר | הגאון רבי אורן צדוק עם כל הפרטים הבהרה לתשובה בענין היתר תספורת בראש חדש ושבת: משאלות של הרבה אנשיםkav.meorot.net
?!גיים צ'נג'ר
הוא התכוון שזה משנה את כל התמונה...?!
עברית בבקשה.
אגב, אולי אפשר גם להוסיף את דעת הרב יעקב סיני שליט"אתוקן תודה
מותר לכתחילהשאלו אותי אם מותר לספרדי לספר אשכנזי.
לכאו' אין איסור, נכון? כמו שמותר לספר סנדק וכד', וכן כמו לספר אשכנזי בל"ג בעומר.
ואל תשכח שצריך להקשיב לרבותינו...לזכותו צריך לומר שהוא לא ידע.
הוא לא בא להביע דעה ולהכריע, אלא כשנודע לו שיש מחלוקת בעניין מיד הסתייג.
באמת פלא בעיני שמרן זי''ע לא דיבר בזהולכאו' בפסקים חדשים כגון אלו..
על מי הכוונה במצו"ב?הרב הכותב מוזמן לקיים בעצמו את סיום מסקנתו, וגם מש"כ בתוך דבריו שלא לגרום למחלוקות וכו', וכיודע כמה אשכולות ומקלדות נשפכו סביב מאמריו. ותול"מ.
האם הוא תלמיד של הרב קוק?על מי הכוונה
מסתמא שהכוונה אליוהאם הוא תלמיד של הרב קוק?
תשמ"ב, תשמ"ו, תשמ"ט, תשנ"ו, תשנ"ט, תש"ס, תשס"ב, תשס"ג, תשס"ו, תשס"ט, תש"פ.מישהו יודע לפני כמה שנים היה חל ר''ח בשבת כמו השנה?
וואוו אז ודאי שהמנהג לא להסתפר כי אם כן היינו שומעים מזה.תשמ"ב, תשמ"ו, תשמ"ט, תשנ"ו, תשנ"ט, תש"ס, תשס"ב, תשס"ג, תשס"ו, תשס"ט, תש"פ.
יש פדיחותאגב, בחור אמר לי שהתקשר לקו ההלכה הספרדי (כמה פעמים) ואמרו לו שמותר להסתפר ביום שישי ועדיף להחמיר.
הרב שלך...על מי הכוונה במצו"ב?
הצג קובץ מצורף 8705
גם לא זכיתי להבין מה החוצפא? לכאורה הוא משבח שהרב אומר דברים קשים בצורה פשוטה עד שנראה שאין למדנות. חסרה לי כאן איזה הקדמה וידיעה להבין מה מדובר.