עירוב פרשיות שנו כאן.זה כמו ללבוש תכלת בציצית
שמעתי שרבים מבני משפחתו מטילים תכלת בציציותיהם.ושמעתי שכ"ה דעת הגריח"ס
בימים האחרונים יצאנו לפסק זמן קצר, כדי לעשות בדק בית וחשבון נפש כיצד הפורום יוכל להגיע לנקיות גדולה יותר בעניין כבוד חכמים, בעקבות תקלה שקרתה, חרף הצעדים וההגבלות שננקטו בעבר. כעת בסיעתא דשמיא, לאחר היוועצות עם דעת תורה, הגענו למתווה שבע"ה יהיה לתועלת לכולנו, להיות בפורום נקי יותר, בו יוכלו הרבנים הגאונים שליט"א מכלל המגזרים לדון בדברי תורה, כדרכה של תורה, ללא חשש של היכשלות חלילה בכבוד חכמים. הנהלים הוחמרו, וננקטו גם פעולות טכניות לשם כך. ואנו שמחים לבשר על פתיחת הפורום בחזרה במתכונתו החדשה. תיתכן אולי אי נוחות קטנה, אבל הרווח הוא של כולנו: פורום נקי וזך! כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות). אנו תקווה שבע"ה נזכה להיות מחכמי ארץ ישראל שנוחים זה לזה בהלכה, ולהגדיל תורה ולהאדירה בדרך התורה אשר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום. ונסיים בתודה לכל הפונים בתקופה הזו, ושלחו את חיזוקיהם. תודה על האיכפתיות והשותפות, בע"ה יחד נמשיך להגדיל את בית המדרש הדיגיטלי הנוכחי, אשר מביא ברכה לרבבות אלפי ישראל. חזקו ואמצו!
עירוב פרשיות שנו כאן.זה כמו ללבוש תכלת בציצית
שמעתי שרבים מבני משפחתו מטילים תכלת בציציותיהם.ושמעתי שכ"ה דעת הגריח"ס
ולהיפךומרנן הגר"י עדס, הגר"ש זעפרני, הגאון המקובל רבי יעקב עדס, הגר"י טשזנר, הגר"ח כהן, בגר"א אוחנה שליט"א, והרשימה עוד ארוכה.
כתב שרק אם אביו לא הדליק והוא מתכוון שלא לצאת בהדלקת האב "המברך בכה"ג יש לו על מי לסמוך".הגר"ש זעפרני,
לכתוב עוד דברים שבני משפחתו נוהגים והוא לא ניח"ל בזה?שמעתי שרבים מבני משפחתו מטילים תכלת בציציותיהם.
אצל הספרדים זה מחלוקת הגדולים, עם "חלק" מתלמידיהם.ולהיפך
מרן הרב עובדיה, מורינו הרב בן ציון, מורינו הרב מועלם, מורינו הרב צדקה, הגר"מ צדקה, הגר"י יוסף, הגר"ד יוסף, הגר"א יוסף, הגר"מ מאזוז ,הגרש"מ עמאר שליט"א הרישמה עוד יותר ארוכה וגם רבנים פי 10000000000000000000000000000000000000000000 יותר גדולים מאלו שהזכרת. ודי למבין
אתה יודע שלא ניחא ליה שיטילו תכלת בציצית?לכתוב עוד דברים שבני משפחתו נוהגים והוא לא ניח"ל בזה?
לא, אבל באתי לומר שאין ראיה מבני ביתם של הרבנים.אתה יודע שלא ניחא ליה שיטילו תכלת בציצית?
כוונתי לדמות ענינם זל"זעירוב פרשיות שנו כאן.
הוא עצמו ודאי לא לובש וידוע לכל המצוי קצת בקרבתו שלא ניח"ל בהנ"לשמעתי שרבים מבני משפחתו מטילים תכלת בציציותיהם.
לא יודע.הוא עצמו ודאי לא לובש
קשה לי להאמין שבני משפחתו הקרובים ימרו רצונו. וצ"ע.וידוע לכל המצוי קצת בקרבתו שלא ניח"ל בהנ"ל
מפה קדוש דהגריח"ס שמעתי שפירש דברי המדרש דהתכלת נגנזה כפשוטם של דבריםלא יודע.
קשה לי להאמין שבני משפחתו הקרובים ימרו רצונו. וצ"ע.
אם שמעת, שמעת.מפה קדוש דהגריח"ס שמעתי שפירש דברי המדרש דהתכלת נגנזה כפשוטם של דברים
ולאפוקי מהאומרים דהכוונה שנגנזה לזמן וכד' ואכמ"ל
נכון, ונדפס בקובץ משנת יוסף כסלו תשע"ד.הועתק ממק"א-
כעת נודע לי מיודעי דבר,
כי התפרסם מכתבו של מרן הגרע"י זצ"ל,
להגר"א סלים שליט"א - ר"י מאור התורה, ומחברי נשיאות מועצת חכמי התורה.
בהיותו בחור בעת לומדו בישיבת פוניבז',
כי מן הראוי להדליק בלא ברכה.
א"כ זה סותר את כל מה שמביאים כאן בשמו שלא להדליק כלל.נכון, ונדפס בקובץ משנת יוסף כסלו תשע"ד.
אני מקווה שספרת את האפסים, אחרת אתה נכנס בגדר ביזוי תלמיד חכם אם המספר שלהם לא מדוייק ....פי 10000000000000000000000000000000000000000000 יותר גדולים מאלו שהזכרת.
צודק אני משנהאני מקווה שספרת את האפסים, אחרת אתה נכנס בגדר ביזוי תלמיד חכם אם המספר שלהם לא מדוייק ....
יכול להיות שהגר'''י והגר''ד והגר''א יוסף נספרים כאחדולהיפך
מרן הרב עובדיה, מורינו הרב בן ציון, מורינו הרב מועלם, מורינו הרב צדקה, הגר"מ צדקה, הגר"י יוסף, הגר"ד יוסף, הגר"א יוסף, הגר"מ מאזוז ,הגרש"מ עמאר שליט"א הרישמה עוד יותר ארוכה וגם רבנים פי 1,000 יותר גדולים מאלו שהזכרת. ודי למבין