חבל שזה נעצר באמצע במילים יניח או לא יניח????? סוף ציטוט.בחור ישיבה שנעצר ביקש תפילין, הסוהרת אמרה לו: שה' יביא לך! מנהיג הדור מרן הרב יצחק יוסף מספר על מה שסיפר לו האסיר
גם ככה לא היתה תשובה בשלב הזהחבל שזה נעצר באמצע במילים יניח או לא יניח????? סוף ציטוט.
מרן אמר משהו לגבי זה???כולם צריכים להגיע לעצרת הספרדית חסידית ברח' ירמיהו בירושלים ביום שלישי - למחות על ביזוי התורה ולהתפלל - אין לנו על מי להישען רק על אבינו שבשמים - לא על חכי"ם לא על עסקנים ולא על הדומים להם רק על אבינו שבשמים
אם חכם משה צדקה שליט"א אמר לצאת אני בטוח ב99.9 אחוז שזה גם דעת מרן שליט"א הבעיה שיש דברים שלא יכול לומר בגלוי מפני כמה רשעים ודי למבין [אין לך מושג כמה מרן שליט"א מכבד את חכם משה ומרן שליט"א אמר לי מספר פעמים שהוא מתייעץ עם חכם משה פעמים רבות]מרן אמר משהו לגבי זה???
בושה וחרפהבחור ישיבה שנעצר ביקש תפילין, הסוהרת אמרה לו: שה' יביא לך!
היום בשעה 7:00 בביהמ"ד נדבורנא רח' עזרא בני ברק
מעמד קידוש ה'
לאסירי עולם התורה
הבה"ח יצחק רביבו ני"ו והבה"ח יאיר סעדה ני"ו
בראשות מרנן גדולי הדור מרן הגר"ד לנדו ומרן הגרמ"ה הירש שליט"א
ובהשתתפות מרנן ורבנן חברי מועצת גדולי וחכמי התורה שליט"א
איש בל ייעדר!
זאת בנוסף למעמד האדיר 'אני חומה' הערב ברחבת ישיבת כסא רחמים בבני ברק לבה"ח יאיר סעדה ני"ו
בהשתתפות רבני הישיבה ומרנן ורבנן גדולי חכמי התורה שליט"א כפי שהתפרסם ברחובות
אני לא בר דעה בנושא זה, אך שואל שאלת תם מדוע נזכרים אחרי שהבחורים יוצאים מדוע לא עושים כל זה שהבחורים בכלאהיום בשעה 7:00 בביהמ"ד נדבורנא רח' עזרא בני ברק
מעמד קידוש ה'
לאסירי עולם התורה
איש בל ייעדר!
זאת בנוסף למעמד האדיר 'אני חומה' הערב ברחבת ישיבת כסא רחמים בבני ברק לבה"ח יאיר סעדה ני"ו
נכון, ולכן אתה צריך לשתוק, ולא להביע ביקורת על גדו"י.אני לא בר דעה בנושא זה
למה אי אפשר לעשות מעמד אחד של האשכנזים והספרדים יחד??????אני לא בר דעה בנושא זה, אך שואל שאלת תם מדוע נזכרים אחרי שהבחורים יוצאים מדוע לא עושים כל זה שהבחורים בכלא
אתה באמת חושב שגדולי ישראל אירגנו את המעמד חה חה חהנכון, ולכן אתה צריך לשתוק, ולא להביע ביקורת על גדו"י.
אתה מדבר על מרן שליט"א כאילו הוא מפחד ממישהו תהיה הגיוני.....אני בטוח ב99.9 אחוז שזה גם דעת מרן שליט"א הבעיה שיש דברים שלא יכול לומר בגלוי מפני כמה רשעים ודי למבין
איזה פדיחות...... וד"להיום בשעה 7:00 בביהמ"ד נדבורנא רח' עזרא בני ברק
מעמד קידוש ה'
לאסירי עולם התורה
איש בל ייעדר!
תגיד לי אתה לא שומע בשיעוריו של מרן שליט"א את הרמזים הרבים בין השורות, חוץ מזה אני כותב מידיעהאתה מדבר על מרן שליט"א כאילו הוא מפחד ממישהו תהיה הגיוני.....
אין שום ספק שמרן מקיים "לא תגורו מפני איש".
למה הוא לא אומר את דעתו ברבים איני יודע. אבל לא יתכן לכתוב כאלו דברים על מרן שליט"א.
אין זה סוד שיש מי שעובד שעות נוספות להשקיט את דעתו ולהרחיקו מכל סממן של קשר במלחמה בגזרת הגיוס וד''למדוע מדוע מדוע??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה היה??איזה פדיחות...... וד"ל
ככל מה שאני מבין, העצרת היום מול ישיבת כסא רחמים כנראה שאורגנה על ידה.דרך אגב מדוע לא הזמינו את מרן לעצרת היום ???????????????