לא משנה. תקלה טכנית.לא הבנתי איך ממציאים דברים בשמי...
כשמצטטים שתי הודעות ומוחקים אחת, (ונמחקת רק חצי). לא משנה...
לא משנה. תקלה טכנית.לא הבנתי איך ממציאים דברים בשמי...
לא הבנת אותי, התכוונתי שהבנתי את ההסבר שלך (בערך...), וכתבתי בנימת צחוק שבתחילה לא הבנתי איך מצטטים דברים בשמי...לא משנה. תקלה טכנית.
למיטב ידיעתי מור אביו זצוק"ל התנגד בתוקף לשיעורי רדיו...
מעניין...למיטב ידיעתי מור אביו זצוק"ל התנגד בתוקף לשיעורי רדיו...
לא יודע, אבל בתכל'ס זה שיעור קבוע שלו רק שהחל מהשבוע הוא יועבר גם בשידור ברדיולמיטב ידיעתי מור אביו זצוק"ל התנגד בתוקף לשיעורי רדיו...
לא הבנת אותי, התכוונתי שהבנתי את ההסבר שלך (בערך...), וכתבתי בנימת צחוק שבתחילה לא הבנתי איך מצטטים דברים בשמי...
תודה רבה לכבוד ידידנו הרה"ג @בנימין לוריא שעזר לתקן את הטעות שנגרמה תחת מיכשול ידי ומחילה מכבוד הרב @אויבער חוכםלא משנה. תקלה טכנית.
הני תריישראל כהן: מרן הראש״ל הגר״י יוסף הניח את אבן הפינה למרכז הרפואי-שיקומי הענק של ׳עלה׳ שיוקם ברמלה. מייסד ומנכ״ל ׳עלה׳ הרב יהודה מרמורשטיין ובנו המנהל הרב שלמה מרמורשטיין נתנו סקירה רחבה על המצוקות הקיימות והבשורה הגדולה בהקמת המרכז הענק
הא גופא קשיא, לא די שאין מספיק תקנים של דיינים, אלא גם לא ממנים במקום אלו שכבר פרשו לפנסיה. (הנה עוד דוגמא שמעבירים את ראב"ד ת"א הגר"ז כהן שליט"א להיות חבר בבית הדין הגדול באופן זמני במקום למנות מינויים קבועים).
אין שום הבנה, הבחירות היו לפני יותר משנה, ועדיין נציגי הציבור שלנו לא עושים שום דבר בנושא, אפילו שכל המשרדים הרלוונטים בידיים שלהם.
אלו דברים חשובים לא פחות מתווי מזון של משרד הפנים וכוכו', יש כאן דברים שטהרתן של ישראל תלויים בהן, יש כאן ייסורי נפש של נפשות עגומים.
צריך לקדם באופן הדחוף ביותר את הנ"ל....
מה עם אלו שיש להם כושר לדיינות, יש אצלנו בכולל אברך ת"ח שיש לו כושר דיינות וכבר כמה שנים הוא ממתין לועדת משנה וזה נדחה בגלל הקורונה והבחירות, והוא רוצה לגמור עם זה. זה לא אומר שהוא יבחר, כי בשביל זה צריך את הקשרים עם העסקונה הפולטית ולהיות הבן של... אבל למה לא מזמנים אותם לועדה, הרי הקימו את הועדה לפני יותר מחודשיים. אני מתאר לעצמי שיש עוד הרבה אברכים שנבחנו את מבחני הדיינות וטרחו ויגעו שנים רבות וממתינים וממתינים אפילו שהכלים ביד הנציגים שלנו.30.1.2024 18:54
הועדה למינוי דיינים בראשות שר הדתות מיכאל מלכיאלי אישרה כעת את מינויים של שמונה דיינים עמיתים. השר מלכיאלי: ״ישנו חוסר עצום בדיינים והערב נוספו דיינים חדשים שיטלו חלק בעול הגדול למען כלל אזרחי ישראל״.
30.1.2024 18:58
הדיינים שמונו: הרב יצחק זר, הרב יעקב סלומון, הרב אליהו רוזנטל, הרב גדעון שריון, הרב מרדכי טולידאנו, הרב מרדכי בר אור, הרב שמואל פריד והרב חיים בזק.
התפקיד שלנו לדאוג ל"בעלי התעודות"?!מה עם אלו שיש להם כושר לדיינות, יש אצלנו בכולל אברך ת"ח שיש לו כושר דיינות וכבר כמה שנים הוא ממתין לועדת משנה וזה נדחה בגלל הקורונה והבחירות, והוא רוצה לגמור עם זה. זה לא אומר שהוא יבחר, כי בשביל זה צריך את הקשרים עם העסקונה הפולטית ולהיות הבן של... אבל למה לא מזמנים אותם לועדה, הרי הקימו את הועדה לפני יותר מחודשיים. אני מתאר לעצמי שיש עוד הרבה אברכים שנבחנו את מבחני הדיינות וטרחו ויגעו שנים רבות וממתינים וממתינים אפילו שהכלים ביד הנציגים שלנו.