• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

במחיצתם של רבותינו גדולי ומנהיגי הדור שליט"א

כלום חסר פה תמונות שעולות פעם אחר פעם מזוויות שונות ומצייצני חצר שונים?
א. לא זכור לי תמונות כפולות שעולות.
ב. היא כבר עלתה נראה לי יותר מפעמיים.
ג. איני יודע אם באמת זו הסיבה. רק העליתי השערה...

זכור לרבנים שליט"א שהיה כאן פעם דיון איזה מגילה קרא מרן רבינו עובדיה, אם של 11 שורות דאתקרי מגילת הרב עובדיה או מגילה רגילה עם המלך וכו', אני מחפש את הדיון ולא מוצא ובהיות שיש בדבר נפק"מ למעשה ממש אודה למי שיוכל להראותני היכן הדיון הזה

זכור לרבנים שליט"א שהיה כאן פעם דיון איזה מגילה קרא מרן רבינו עובדיה, אם של 11 שורות דאתקרי מגילת הרב עובדיה או מגילה רגילה עם המלך וכו', אני מחפש את הדיון ולא מוצא ובהיות שיש בדבר נפק"מ למעשה ממש אודה למי שיוכל להראותני היכן הדיון הזה
כמדומני זה היה מרן שליט"א
בכל אופן, נראה לי שידידי הרב @בנימין לוריא יכול וישמח לעזור לך.

בשמחה רבה!
הוזכר כאן וכאן.

חיים נג'אר: מוצאי שבת קודש 'מברכים' חודש אדר-א'; "יה"ר מִלִּפְנֵי אֱלֹהֵי הַשָּׁמַיִם לְקַיֵּם לָנוּ אֶת כָּל חַכְמֵי יִשְֹרָאֵל... בְּכָל מְקוֹמוֹת מוֹשְׁבוֹתֵיהֶם, וְאִמְרוּ אָמֵן" השבוע מרן הראשון לציון הגר"י יוסף, ומרן ראש הישיבה הגר"מ מאזוז, לא הגיעו למסירת השיעור השבועי. ה' יתברך ישלח להם רפואה שלימה והחלמה מהירה. אכי"ר.
unnamed (76).jpg

ישראל כהן חושף ב׳קול ברמה׳: עצרת תפילה ענקית תתקיים ביום חמישי הקרוב ערב ר״ח אדר א׳ ברחבת הכותל המערבי בראשות גדולי הדור, האדמו״רים וראשי הישיבות חברי מועצות גדולי וחכמי התורה לרגל המצב הקשה ובתחינה לישועת עם ישראל, פדיון שבויים ורפואת כל הפצועים​

‏אריאל אלחרר: "הוא מגיע אליי לבית מידיי פעם בלילות שבת יושבים ולומדים עד מאוחר בלילה, זכתה מדינת ישראל בשר דתות רבי מיכאל מלכיאלי תלמיד חכם - מלא וגדוש" הראשל"צ הגר"י יוסף שליט"א בכנס חנוכת הבית לבית הכנסת 'יביע אומר' לזכרו של אביו מרן הגר"ע יוסף זצ"ל בעיר יבנה.

IMG_20240205_143450_812.jpg

חזור
חלק עליון