ע"ה ס"ט Well-known member 28 יולי (7) 2023 #41 יוסף דהן אמר: אז בלוח אין מקורות ובשאר הספר יש המקור זה הסי' של כל דבר רב רד וכו' לחץ כדי להרחיב... גם בתוך הספר אין מקורות להרבה מאוד דברים, כותב כספר חתום, כמשה מפי הגבורה.
יוסף דהן אמר: אז בלוח אין מקורות ובשאר הספר יש המקור זה הסי' של כל דבר רב רד וכו' לחץ כדי להרחיב... גם בתוך הספר אין מקורות להרבה מאוד דברים, כותב כספר חתום, כמשה מפי הגבורה.
יוסף דהן Well-known member 28 יולי (7) 2023 #42 עה סט אמר: גם בתוך הספר אין מקורות להרבה מאוד דברים, כותב כספר חתום, כמשה מפי הגבורה. לחץ כדי להרחיב... ישכ שתיקנת
עה סט אמר: גם בתוך הספר אין מקורות להרבה מאוד דברים, כותב כספר חתום, כמשה מפי הגבורה. לחץ כדי להרחיב... ישכ שתיקנת
יוסף דהן Well-known member 28 יולי (7) 2023 #43 אם השואל ביקש ספר הלכה למעשה ניחא אך אם סיכום השיטות כדי לחזור לרבנות אז יתכן שכן יועיל לו הספר
יוסף דהן Well-known member 28 יולי (7) 2023 #45 יוסף דהן אמר: אני ממליץ על ספר זה 'מ''מ לחץ כדי להרחיב... מלבד מה שכתב על במבה שהעתיק ממשנת יוסף
ע"ה ס"ט Well-known member 28 יולי (7) 2023 #46 יוסף דהן אמר: בכלל אין קורות הכוונה באח או ראשונים ב''י? לחץ כדי להרחיב... כמה דברים שראיתי היה כתוב בלי מקור כלל.
יוסף דהן אמר: בכלל אין קורות הכוונה באח או ראשונים ב''י? לחץ כדי להרחיב... כמה דברים שראיתי היה כתוב בלי מקור כלל.
א אריאל שמואל Active member 31 יולי (7) 2023 #47 NKC אמר: לגבי פרינגלס שם כתב באור ההלכה שיברך שהכל. אם זה עשוי מתפו"א מיובשים אז לא יברך אדמה לכאורה כמו התפוצ'יפס? וד"א אני נהנה מאוד מהספרים שלו, יש לו בקיאות עצומה! לחץ כדי להרחיב... פרינגלס מיוצר מאבקת תפו"א, תפוצ'יפס מפרוסות תפו"א
NKC אמר: לגבי פרינגלס שם כתב באור ההלכה שיברך שהכל. אם זה עשוי מתפו"א מיובשים אז לא יברך אדמה לכאורה כמו התפוצ'יפס? וד"א אני נהנה מאוד מהספרים שלו, יש לו בקיאות עצומה! לחץ כדי להרחיב... פרינגלס מיוצר מאבקת תפו"א, תפוצ'יפס מפרוסות תפו"א