Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
הערה: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
בשורה משמחת: בעז"ה עומד לצאת לאור בימים הקרובים ילקוט יוסף ברכות חלק א' החדש.
מחיר מוזל לקבוצות הנרשמים מראש (כגון כוללים, קהילות, בתי כנסת וכדו'), לפרטים והרשמה יש לפנות למרכז למורשת מרן במייל: y@moreshet-maran.com
יש לי טוסטר אובן שהכינו בו חלבי ואח"כ חיממו בו בשרי שהיה עטוף בנייר אפיה בלבד (עטפו אותו כמו סוכריה)
האם הטוסר נעשה טריפה וכיצד יש לנקות אותו והאם מותר לעשות כן לכתחילה או בדיעבד???
נראה לענ"ד
אם אפו בו בתבנית אחרת שהיא נקייה שאינה חלבית, המאכל הבשרי מותר, בפרט שהיה מכוסה.
וגם אם אינו מכוסה המאכל מותר.
לכתחילה אין להשתמש באותו תנור לבשרי וחלבי, ובמקום הצורך אפשר להקל, בפרט בטוסטר אובן שיש בו גופי חימום מגולים ששורפים את האדים ומבטלים דין זיעה.
הרוצה להחמיר ולהכשיר את הטוסטר אובן יפעיל את התנור כחצי שעה.