Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
הערה: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ניתן לשלוח יישובים בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, שיודפסו בע"ה בקובץ בית יוסף מהדורת תשפ"ה למייל: office@moreshet-maran.com בקובץ וורד, עד לחג השבועות תשפ"ד, אין התחייבות לפרסום, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום.
יש לי טוסטר אובן שהכינו בו חלבי ואח"כ חיממו בו בשרי שהיה עטוף בנייר אפיה בלבד (עטפו אותו כמו סוכריה)
האם הטוסר נעשה טריפה וכיצד יש לנקות אותו והאם מותר לעשות כן לכתחילה או בדיעבד???
נראה לענ"ד
אם אפו בו בתבנית אחרת שהיא נקייה שאינה חלבית, המאכל הבשרי מותר, בפרט שהיה מכוסה.
וגם אם אינו מכוסה המאכל מותר.
לכתחילה אין להשתמש באותו תנור לבשרי וחלבי, ובמקום הצורך אפשר להקל, בפרט בטוסטר אובן שיש בו גופי חימום מגולים ששורפים את האדים ומבטלים דין זיעה.
הרוצה להחמיר ולהכשיר את הטוסטר אובן יפעיל את התנור כחצי שעה.