• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

במחיצתם של רבותינו גדולי ומנהיגי הדור שליט"א

תיעוד בלעדי ב'זופניק בכיכר': הרב יעקב סיני, הנשוי לנכדתו של מרן הגאון רבי עובדיה יוסף זצ"ל, ערך אירוע זבד הבת ביקבי קיסריה - לבתו שנולדה אחרי ארבעה בנים. ויקרא שמה בישראל: יהודית. ל'זופניק' נודע כי באירוע הדליקו נרות חנוכה מחנוכייה שהיתה של הגר"ע יוסף זצ"ל. הזמר עופר לוי ידיד המשפחה הפתיע בשירה ופיוטים באירוע

'זופניק בכיכר': בכנס שירה לבחורי ישיבות ב'בנייני האומה' בירושלים, ראה 'זופניק' את המפיק עוזר דרוק מתברך בחמימות מפי הראשון לציון הגאון רבי יצחק יוסף, מהצד נראה מאיר עמר עוזרו של הרב

b9d6d260-9aac-11ee-9459-55d14bf8bd70__h1024_w768.jpeg

של מרן הראש"ל? או של הרב עמאר?

ידידי היקר, אני מעלה כאן מכל הרבנים ובעיקר מהרבנים שבעינָי גדולי ומנהיגי הדור כיום, ואני לא מתבייש לומר את זה; מרן הראשון לציון הגאון הגדול הרב יצחק יוסף, ומרן ראש הישיבה הגאון הגדול הרב מאיר מאזוז.

שני הרבנים הללו עונים בהחלט על ההגדרה שבתחילת השרשור של "רבותינו גדולי ומנהיגי הדור שליט"א".
חוץ מזה אני מעלה מכל הרבנים בישראל כפי שכולם רואים אם זה הרבנים למשפחת אבוחצירא, או הראש"ל הרב עמאר, או הגר"ד יוסף וכיוצא בזה. אנשים שמפריע להם או שהם נגד משהו או מישהו מסוים הם סופרים כמה פעמים מזכירים אותו...
תעבור כמה פעמים מרן הגר"מ מאזוז הוזכר וכמה אחרים, אני בתור המעלה שם לב "ולא קרב זה אל זה" (חוץ מזה, זה דברים שמתפרסמים מן הסתם (כך להבנתי) ברשתות על הרבנים וכל מה שיש מהרבנים הספרדים עולה כאן לא הבדלי עדות וכיוצא)
אם רע בעינך הזכרת אחד מגדולי הדור, אתה יכול להתקדם ולחפש בפורום שירשורים ופוסטים אחרים!
מספיק לנסות לייצר מחלוקות! כבר דיברנו על זה אתמול בפוסט אחר!
תרגע צדיק..
אתה חם על המקלדת
צינתי עובדה ובאתי לכבד אותך
שבת שלום צדיק

תרגע צדיק..
אתה חם על המקלדת
צינתי עובדה ובאתי לכבד אותך
שבת שלום צדיק
זה לא עובדה, כי זה מכעיס שאנשים מדברים ככה (ועוד שזה נראה כאילו מפריע לך שמעלים ידיעות על הגר"מ) ועוד קוראים לזה עובדה

בשביל הדמיון ורק כדי לעזור לך בדקתי והשבוע העלתי על מרן הראש"ל 22 ידיעות. ועל מרן הגרמ"מ 3 ידיעות בלבד!

וזאת עובדה שכבר הכתרת אותי לדובר בית הרב? לא שאני נגד... 😉

חזור
חלק עליון