amit26
Well-known member
יש לי הרבה מה לענות,לא הבנת אותי כלל וכלל..התבלטתי אם לענות לך. אך לאחר מחשבה, אענה בקצרה (רק אבקש להגיב עניינית בלבד)
נשמע מבין שורותיך שלא קראת את התשובה של הגרש"ב, נכון?!
אז למה אתה עונה על דברים שלא ראית בפנים.
ובכן, אם אכן ראית, תגדל תמיהתי עליך, אחה"מ, כי שם בתשובתו הוא תמה על מרן על העסקה דאז, ומכח זה חלק עליו. תעיין שם טוב, ותווכח לראות כך. מה שכבודו טוען, יכול להיות טענה יפה ואולי גם לא, זה לא הענין. רק אני הגבתי על מה שאחד החברים כאן כתב שהגרש"ב מסכים ממש עם מרן זיע"א ורק חולק על מרן שליט"א, וע"ז בלבד כתבתי שאי"ז נכון כלל, כפי שיראה "כל רואה". נתון כפי שיעו"ש.
אחר הדברים האלה תקרא שוב את הודעתך, ותראה שכתבת לאדם הלא נכון. כי מבין דבריך ניכר שהבנת ממני דברים שלא כתבתי.
לגבי שאר טענותיך, מי "מעריך" (מדקדק בדבריו. כצ"ל !) את מרן יותר או פחות, יורשה לי לא להכנס לפינות אלו.
ובכן, לגבי הטענה הג', ודאי שיש רשות לכל אחד לענות חלקו בתורה בכל נושא שיהיה. אך יש להביע דעה ויש להביע דעה. (ע' ערך הסרטונים שהופצו, ושנאמרו בכמה מקומות).
ולסיום. דע לך שהגרש"ב הוא ת"ח אמיתי, וכפי שכתבתי אנו בידידות עמוקת שנים, ועודנה, ובקשר יומיומי. ואם זאת כתבתי מה שהפריע לי אחר שאני מכיר מקומי, ומכיר את מעלתו הרבה. וכמו שמותר לחלוק על מרן (או מצוה וכדו'..), כן הדבר ודאי גם כלפי הגרש"ב, ולא כמו אותו כותב שהתביישתי להגיב לו לעיל, שכתב לי אתה לא תקבע מי גדולי הדור. בעוד שמניח על המשקל את הגרש"ב מול מרן זיע"א.
ובכן אגיב לשניכם כאחד. מרן זיע"א אשר על גאונותו ודאי שאין לפקפק, כתב תשובה מקיפה על נושא זה. וכי יש להעלות על הדעת שהוא לא קרא את הגמ' שבא עסק בצורה נכונה, עד שבא ידידנו האהוב הגרש"ב וגילה את עיננו. תחשבו על זה ברצינות. (זה לא שמצא איזה פוסק שנעלם ממרן וכד', אלא גמרא שמרן עסק בה !!!)
ולגבי עצם הטענה, יעו' ביבי"א ותרוו המון נחת. ודו"ק.
לילה טוב
ייש"כ.
ולסיום:
אבל זה שיח חירשים, חבל על הזמן של שנינו
נערך לאחרונה: