ומה הם הסיבות?
שיהיה או לא יהיה כשרות ממערכת כשרות מסויימת על מוצר כל שהוא, יכולים להיות לזה הרבה סיבות טכניות או שיקולים שונים, מסחריים, השקפתיים, ציבוריים, וכדומה, מלבד עצם רמת הכשרות של המוצר מצד עצמו.
לא הבנת את דברי אני יחזור שוב.בכשרות לא עושים פשרות מה שנכון נכון, אחרת זה מכשיל את הציבור,
ולשיטתך אז תאכל רבנות כל השנה מחמת שזה באמת כמו בד"ץ רק בגלל שיקולים.....
האם יעלה על דעתך שהשוחט לא יאכל בשר ששחט בגלל שאין עליו חותמת בד"ץ?! בוודאי שלא! הרי הוא בעצמו בדק וסומך ע"ע שהוא שחט ובדק כהוגן, ומה בכך שאינו בכשרות כלשהיא ואפי' לא רבנות...בתכל'ס איך אתם, שאתם מקפידים כל השנה על בד"ץ מתפשרים עכשיו על רבנות בגלל איזה עוגיה של פסח?
אני אישית איני אוכל כי אינו שמורה, אבל אני מכיר את המשגיח שם, בנו לומד איתי בכולל, והוא אדם יר"ש, חברותא של הגר"מ איה עשרות שנים, ומונה ע"י מרן זיע"א למשגיח עוד בהיותו רב אשי לת"א.דבר שלא הוברר לי עדיין שלא דיברו עליו בנושא. הוא עניין ההשגחה על הפפושדו.
לא שאני בא להמעיט מערכה של רבנות חולון, אבל אני חושב שהשאלה מדוע בד״צ בית יוסף הורידה את הכשרות מהמוצרים צריך לתת סמן שאלה, שלענ״ד הנושא (שעברתי עליו מספרפעמים) לא בדיוק עונה עליו.
אני לצורך העניין, משתדל בל״נ כל השנה לא לאכול רבנות. האם אני ועוד אנשים שבד״כ מקפידים מאד על זה, עדיין יאכלו פפושדו?
(ואני מאמין, או רוצה לפחות להאמין, שרוב חו״ר פורו מורשת מרן, מקפידים על כשרות טובה על כל מאכל)
אולי יעשה טובה הגאון הרב @איש תם שליט"א בבקשה ויוציא לאור מיהו @יצחק משען [על הצד שאמת דיבר שהיה נוכח שם...].יש מישהו מבאי ביתו של מרן זיע"א שגר כיום במגדל העמק, ואנו לא ידענו?!
מבירור שעשיתי לא היה יהודי בשם "יצחק משען" בביתו של מרן זיע"א בזמן ביקורו של בנו רבי יעקב.
אא"כ מסתתר מאחורי שם זה מישהו אחר. (ולא אכתוב את השמות שאמרו לי שהיו נוכחים שם, בכדי לא לגרום אי נעימות בחשיפת הרב "יצחק משען").
נו, שתיקה כהודאה....אם אני כותב, אני כותב הכל, כולל שמות כל הנוכחים שידוע לי שהיו שם. (אם אין לכב' בעיה שיחשף מיהו, יאשר).
תראה כאן:סתם מעניין האם @פרשבורג הוא עיר, מדינה, או שם אדם???
אז מי שמגיב כאן הוא השגריר של המדינה או רה"מ?תראה כאן:
ברטיסלאבה – המכלול
www.hamichlol.org.il
חבירו ותלמידו של הנשיא ולדימיר פוטין ירום הודו.אז מי שמגיב כאן הוא השגריר של המדינה או רה"מ?
ארמוז רק שהר"ת שלו הוא כמרן זיע"א (הרע"י).אולי יעשה טובה הגאון הרב @איש תם שליט"א בבקשה ויוציא לאור מיהו @יצחק משען [על הצד שאמת דיבר שהיה נוכח שם...].
כך טוען באמת חברך הטוב יוסי זכ'.ארמוז רק שהר"ת שלו הוא כמרן זיע"א (הרע"י).
מי זה "יוסי זכ"?כך טוען באמת חברך הטוב יוסי זכ'.
אבל זה שטויות וסתם נגרם מזה צער לאנשים.
וגם אין שום ראיה לזה.
סתם עשו גזירה שוה מליצה מליצה... ודי בזה.
אכן.תגידו, נראה לכם זה יפה לדון קבל עם ועולם בזהותו של אחד החברים בפורום? בפרט שאתם משתמשים בכינויים ולא בשמות אמיתיים.
האם הייתם רוצים שגם עליכם ידונו כך?
מאן דסני עלך לחברך לא תעביד.